Nicuşor Bancu, operat cu succes, la Roma

0
357

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, a fost operat cu succes de ligamente încrucişate, la clinica Roma Villa Stuart, a profesorului Pier Paolo Mariani, din capitala Italiei. “Nicusor Bancu a fost operat la Roma in clinica profesorului Mariani. Intervenția chirurgicală a fost una de succes și nu au fost complicatii. Îl așteptăm in cel mai scurt timp pe teren pe căpitanul nostru” este anunţul clubului Universitatea Craiova.

Sunt şanse minime ca Nicuşor Bancu să mai revină pe gazon în acest sezon. Vătăjelu şi puştiul Denis Benga sunt variantele lui Mirel Rădoi pentru postul de fundaş stânga la Universitatea Craiova, după accidentarea lui „Bancone”. Căpitanul Universităţii Craiova a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în meciul din Giuleşti cu Rapid.

Nicuşor Bancu a mai avut o accidentare gravă în 2014, când Şeroni, atunci la Viitorul, i-a provocat o dublă fractură de tibie şi peroneu, în urma căreia Bancu a stat în afara gazonului mai mult de o jumătate de an şi s-a ales şi cu o tijă permanentă în piciorul stâng.