Mâine, Adunare Generală la Asociatia Partida Romilor ”Pro – Europa” sucursala Dolj

0
488

Asociatia Partida Romilor ”Pro – Europa” sucursala Dolj, va organiza Adunarea Generală a Asociaţiei, Vineri, 18 noiembrie 2022, ora 14:00,  la Voila Ballroom, Calea Craiovei 21, Craiova, având pe ordinea de zi  alegerea președintelui și a membrilor Consiliului Director al Asociației Partida Romilor “Pro-Europa” sucursala Dolj pentru mandatul 2022-2027.

În cadrul Adunării Generale vor participa un număr de 700 de membri cu drept de vot și delegați din 25 de sucursale locale APRPE dar și Presedintele organizației, Nicolae Păun, alături de Prim-vice președinții și coordonatorul regional, Iulian Paraschiv.

Agenda evenimentului va mai cuprinde și raportul de activitate al Asociației Partida Romilor ”Pro-Europa” sucursala Dolj cât și  liniile de acțiune ale Asociației Partida Romilor Pro-Europa – sucursala Dolj, in viitorul apropiat.

Misiunea noastră, a organizatiei, este aceea de a promova valorilor democratice și a drepturilor omului în contextul unei societăți deschise în cadrul careia valori precum egalitatea de șanse și diversitatea culturală sunt pilonii de baza ai construcției unei societăți moderne.