AFFIDEA ROMÂNIA demarează parteneriatul strategic cu SanoPass

0
418

AFFIDEA ROMÂNIA demarează parteneriatul strategic cu SanoPass, cea mai mare platformă digitală ce integrează servicii de prevenţie medicală şi fitness din România şi Republica Moldova, cei 1 milion de pacienti ai centrelor Affidea si Hiperdia putând accesa mai rapid toate serviciile medicale direct din platforma digitală.

Parteneriatul dintre cei doi jucători importanţi din piaţa medicală va fi structurat pe mai multe etape, prima vizeaza rapiditatea si eficienta programărilor, urmând a fi completată de soluţii personalizate atât pentru companii, cât şi persoane fizice.

„Proiectul de digitalizare a centrelor AffideaRomania si Hiperdia continua cu acest nou parteneriat, oferind pacientilor nostri inca un canal de acces rapid catre serviciile medicale la standarde internationale pe care le oferim. Dupa experienta programarilor online pe www.affidea.ro, digitalizarea protocoalelor de inregistrare a pacientilorin centrele noastre medicale, acest parteneriat completeaza gama de beneficii pe care le oferim tuturor pacientilor. Anual, in centrele noastre medicale tratam aproximativ 1 milion de pacienti care, cu ajutorul acestui nou instrument,vor putea sa-si realizeze programarea la medic sau sa plateasca anumite servicii in mai putin de 2 minute,“ precizeaza Razvan Predica, Country Manager Affidea Romania.

„Structura actuala a portofoliului de utilizatori SanoPass este dominata de zona B2B (90%), restul fiind detinut de catre B2C. Obiectivul de business al anului urmator este de a continua sa crestem pe ambele zone, tinta pe B2B fiind de 50%, iar pentru segmentul B2C minimum 2.000 de utilizatori noi.In acest sens avem oportunitatea de a gandi impreuna cu profesionistii Affidea Romania si cu companiile client, solutii personalizate si dedicate in zona de wellness, cel mai important trend al anului 2022: servicii medicale supraspecializate imbinate cu access la salile de fitness, recuperare medicala, psihologie si nutritie,“declara Delia Iliasa, Managing Partner SanoPass.

Astfel, acest parteneriat reprezinta o premierain domeniul medical din Romania: o retea nationala de centre medicale integrata 100% in cadrul unei platforme digitale, cu servicii complexe atat pentru zonaBusiness-to-Business, cat si Business-to-Consumer.

„Parteneriatul cu reteaua nationala Affidea Hiperdia reprezinta un nou pas catre atingerea obiectivului general SanoPass: acela de a simplifica accesul fiecarui roman la servicii medicale de preventie. Grupul Affidea este un partener care imbratiseaza valori comune si care pune accent pe tehnologie si pe beneficiile pe care le poate aduce aceasta, iar planurile comune de dezvoltare vor impacta pozitiv atat utilizatorii aplicatiei SanoPass, cat si pacientii Affidea Romania,“ mentioneaza Andrei Vasile
Managing Partner SanoPass.

Principalele beneficii ale aplicatiei SanoPass au la baza trei piloni:

 • Accesibilitate – toti utilizatorii aplicatiei pot accesa un medic specialist in maximum 48 de ore;
  • Flexibilitate – abonamentele SanoPass sunt 100% personalizabile, iar configurarea pe categorii de servicii este simplu de inteles;
  • Transparenta – fiecare abonat vede in timp real in aplicatia mobila sau in platforma web numarul de servicii pe care le are incluse in abonament, dar si clinicile medicale in care le poate utiliza.

  Aplicatia SanoPass detine peste 20.000 utilizatori si ofera acces la o retea nationala de 900 de clinici partenere si 100 de sali de fitness. Abonamentele SanoPass contin servicii de medicina muncii, consultatii, investigatii, analize medicale, stomatologie, nutritie, psihologie, fizioterapie, imagistica avansata, dar si fitness&aerobic. Pe langa acestea, platforma ofera acces la asiguratori, farmacie online si telemedicina non-stop.

  Affidea Romania face parte din Grupul Affidea, unul dintre liderii europeni in servicii de diagnostic imagistic de inalta performanta, ambulatoriu si tratament al cancerului.

  Affidea Romania pune la dispozitia pacientilor o gama extinsa de servicii medicale: consultatii de specialitate, analize de laborator, imagistica medicala de inalta performanta.

  Grupul Affidea furnizeaza, la nivel european, servicii medicale prin cele peste 312 centre de diagnostic imagistic de inalta performanta, laboratoare de analize medicale si centre de tratament al cancerului, folosind tehnologii medicale de ultima generatie la nivel mondial.

  Astazi, Grupul Affidea opereazain 15 tari: Polonia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Ceha, Portugalia, Spania, Irlanda, UK, Elvetia si Lituania.