Cioloș: Îmi doresc să lucrez cu Barna și sper să fie reconfirmat la conducerea USR

0
139
Dacian Cioloș a declarat că dorește să continue colaborarea cu USR. Liderul PLUS a spus că a colaborat foarte bine cu Dan Barna și speră ca acesta să fie reconfirmat la șefia partidului, transmite Mediafax.
“Vrem să transmitem prin intermediul acestei scrisori un mesaj de continuare a construcției și de unitate și nu de control a Alianței. Nu vrea nimeni să înhațe niciun partid și nicio alianță ci vrem să continuăm să construim împreună. În alianța asta între PLUS și USR s-a investit în ultimul an foarte multă încredere din partea susținătorilor noștri și această încredere ne-a ajutat să trecem peste primele două din cele patru etape pe care ni le-am propus împreună, cele patru rânduri de alegeri”, a declarat Dacian Cioloș, duminică, într-o conferință de presă.
Acesta a adăugat că 88% dintre membri PLUS vor să continue proiectul Alianței cu USR.
“Am avut o consultare cu membrii PLUS. Ceea ce a reieșit din această consultare este că 88% din membrii partidului îşi doresc o continuare a proiectului Alianţei şi o întărire a relaţiei între cele două partide în cadrul Alianţei, mai multă coerenţă şi claritate în modul în care funcţionăm. Şi peste 75% îşi doresc o clarificare şi o decizie acum, în perioada imediat următoare legat de îmbunătăţirea modului de funcţionare a Alianţei”, a completat liderul PLUS.