Eşecuri acasă pentru echipele de volei ale SCMU Craiova

0
492

Ambele formaţii de volei ale SCMU Craiova au pierdut în acest week-end, în meciuri contând pentru runda a doua a campionatului. Voleibaliştii lui Dan Pascu au fost zdrobiţi în Sala Polivalentă, scor 0-3, de Dinamo, pe seturi: 26-28, 13-25, 22-25. Au jucat pentru SCMU Craiova: Lică, Halilovic, Puparth, Călin, Krisko, Grigorie, Szot, Purcaru, Bela Bartha, Cârlogenescu, Diaconescu – libero.

“Parcă ni s-a oprit curentul la finalul primului set. Cei de la Dinamo păreau accesibili, dar i-am invitat la joc, am jucat tot mai rău, nu am reuşit să depăşim acel blocaj, pe care nu mi-l explic, fiindcă am jucători experimentaţi, care nu au voie să facă aşa ceva. Setul al doilea l-am sacrificat, iar în al treilea ne-au costat din nou greşelile. Dinamo a meritat să câştige” a spus Dan Pascu după meci.

Voleibalistele Craiovei au jucat primul meci acasă în Divizia A1 după 4 ani, dar au obţinut numai un punct, după ce au cedat în setul decisiv în faţa unei alte nou-promovate, Dacia Mioveni, scor 2-3, pe seturi: 26-24, 24-26, 26-24, 19-25, 13-15. Au jucat pentru SCMU Craiova: Stoian, Stan, Marciu, Zlotea, Simoniia, Do Nascimento, Milojevic, Tucmeanu – libero. Antrenorul Lucian Zlotea a declarat la final: “Au fost câteva momente de rătăcire, ne trebuia mai multă concentrare, să greşim mai puţin, totul a fost foarte strâns, un meci disputat, nu pot spune că sunt nemulţumit de joc”.