Premiu în valoare de 8.000 de lei pentru profesorii deosebiţi

0
373

Profesorii, antrenorii, mentorii cei care au descoperit talente cu care au obţinut rezultate notabile pot fi răsplătiţi. Astfel, doljenii care cunosc dascăl bine pregătiţi profesional, devotaţi, care au susţinut pregătirea şcolară a copiilor, organizând cercuri de specialitate, susţinându-i la concursuri, ajutându-i să-şi dezvolte aptitudinile indiferent de domeniu pot fi nominalizaţi în cursa pentru Premiul Mentor pentru Excelenţă în Educaţie.

Orice persoană poate sa facă o nominalizare atât în nume propriu, cât şi în numele unui grup. Nominalizarea trebuie să conţină numele, coordonatele celui nominalizat (adresa poştală, e-mail, telefon, numele instituţiei în care îşi desfăşoară activitatea), cât şi o justificare care să conţină cele mai importante rezultate obţinute de copiii şi tinerii pregătiţi de el, precum şi momentele de vârf ale carierei sale. Nominalizarea trebuie să contureze atât calităţile profesionale cât şi pe cele umane ale persoanei propuse. Dintre cei nominalizaţi, Consiliul Director al Fundaţiei pentru Comunitate va alege zece personalităţi din domeniul sportului, artelor, culturii şi a ştiinţelor, care vor obţine Premiul Mentor pentru Excelenţă în Educaţie. Fiecare premiant va primi un trofeu, o diplomă şi un premiu bănesc în valoare de 8.000 de lei. Nominalizările se pot face până la data de 31 decembrie 2013. Consiliul Director al Fundaţiei Pentru Comunitate va alege câştigătorii Premiului Mentor în luna februarie 2014.

 

Nominalizările se pot trimite prin poştă la adresa Fundaţiei Pentru Comunitate: Cluj, Oficiul Poștal 1, C.P. 1141 sau prin e-mail, la adresa mentor@pentrucomunitate.ro. Detalii puteţi obţine la adresa: http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=291&Itemid=96&lang=ro sau pe www.molromania.ro şi pe http://www.facebook.com/FundatiaPentruComunitate.