A furat de două ori din acelaşi magazin

0
112

Un tânăr de 17 ani, din localitatea Poiana Mare, este cercetat pentru două furturi comise în acelaşi loc. Mai exact, săptămâna trecută tânărul a furat un telefon mobil dintr-un magazin din comună şi, dacă tot n-a fost prins, duminică a „călcat” din nou magazinul şi a furat încasările. De data aceasta n-a mai avut noroc…

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 10 Poiana Mare au fost anunţaţi, duminică după-amiază, în jurul orei 17.30, de Mariana Andrei, de 43 de ani, din localitate, că a observat un tânăr necunoscut care a pătruns în incinta magazinului unde lucrează şi a sustras o sumă de bani. La locul faptei a ajuns o echipă operativă de poliţişti care au reuşit să-l prindă pe făptuitor şi să-l conducă la sediul Poliţiei, unde a fost identificat, stabilindu-se că este vorba despre Vasile C., de 17 ani, tot din Poiana Mare.

„Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că suspectul a profitat de neatenţia gestionarei şi s-a strecurat după tejghea, de unde a sustras suma de 1.050 lei. Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit şi faptul că, săptămâna trecută, mai exact pe 10 iulie, acesta a sustras din acelaşi magazin un telefon mobil care îi aparţinea vânzătoarei, în valoare de 150 lei”, a declarat comisar-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Prejudiciul cauzat de tânăr a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate, iar pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.