SUA: Apărarea lui Donald Trump îl atacă pe acuzatorul nr. 1

1
200

Avocaţii lui Donald Trump au încercat să-i picteze cel mai rău portret posibil fostului confident al acestuia devenit acuzatorul nr. 1, Michael Cohen, în timpul unui interogatoriu nemilos. Bărbatul care s-a descris drept şmecher, capabil să mintă sau să intimideze este piesa cheie a acţiunii procurorului din New York, pentru a arăta că Donald Trump a aprobat plata ascunsă de 130.000 de dolari pentru actriţa porno Stormy Daniels. Pentru că Michael Cohen pe atunci avocat personal al lui Donald Trump i-a plătit actriţei suma de bani în tentativa de a-i cumpăra tăcerea asupra unei relaţii sexuale pe care pretindea că ar fi avut-o prin 2006, în timpul mărturiei sale a susţinut că a acţionat la ordinul fostului său şef. Numai că nu este demn de crezut după cum a ţinut să demonstreze avocatul apărării Todd Blanche, într-o pledoarie demolatoare.

1 COMENTARIU

 1. Când scrieți despre Trump sau Biden- doi bătrâni care nu mai trăiesc cu spiritul pe planeta noastră,îmi amintitși de faimoasa revistă umoristică,, Urzica”!
  Dar trecànd la lucruri serioase, nu înțeleg de ce ,,plusați” – dumneavoastrș cei presa mainstream- cu SUA și democrația ei”.
  Azi interesàndu-măde ceea ce ar fi putut discuta Biden și Iohannis pe 7 mai 2024 la Casa Albă, am vizitat siteul și am găsit o altă gafă enormă a lui Moș Joe și l-a care inocentul nostru președinte nu are nicio reacție(sau mesaj corporal).
  Biden afirmă că,, în urmă cu 180 de ani, când era senator, s-a bătut puternic pentru ca Romània să intre în NATO”. Puteți găsi acestastă enormă gafă pe : http://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2024/05/07/remarks-by-president-biden-and-president-iohannis-of-romania-before-bilaterl-meeting/ sau pe youtube: http://youto.be/CepbRKyOxj0?feature=shared .
  Cum poate acești doi oameni malefici să conducă SUA și să aibe acces la butonul care poate declanșa un război nuclear ce ar duce planeta noastră în neant?
  Cum poate Iohannis să se ploconească în fața acestui om care nu realizează ce spune și să pună România în pericol?
  Din surse neverificate se pare că Iohannis a fost de acord, ăe 7-8 mai 2024, la Washington, ca Transilvania să fie alipită Ungariei în schimbul Bucovinei de Nord((Ucraina) și unirea forțată a României cu republica Moldova. Asta ar duce la răboi civil în Transilvania ( am văzut asemenea încercări în 1945 și în 1989-1990 când serviciile ungurești pregăteau un război civil în Transilvania cu ajutorul SUA, Anglia, Germania și Franța- și l-a care s-a opus URSS-ul lui Stalin și al lui Gorbaciov ). Cum să accepte Iohannis jocul SUA de a intra în conflict direct cu Rusia(știm că în republica Moldova 50% din locuitori sunt de etnie rusă și că Putin va dori să salveze etnia rusă de NATO)?
  La ce jocuri mârșave expune Iohannis România înainte de alegerile electorale din acest an?
  Și dacă Trump câștigă, care va fi relația SUA-România , știind că președintele român a fost un lingău al lui Biden,după ce a primit șapca de la Trump,căruia i-a lins mâna și a fost de acord să dea 4% din PIB pentru înarmarea NATO?
  iată de ce afirm că uneori știrile Cuvântului Libertății ,despre SUA și UE, sunt demne de satirica revistă Urzica (1949-1989 )! Puneți domnilor jurnaliști poporul român în gardă, nu vă aliaâi cu dușmanii țării! credeți că occidentalii sunt adevărații nostri prieteni?

Comments are closed.