Handbalistele Craiovei întâlnesc Brăila, într-un meci fără miză

0
370

Handbalistele de la SCM Craiova joacă miercuri, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă, cu Dunărea Brăila, meci contând pentru etapa a 24-a, antepenultima, a Ligii Florilor. Cele două formaţii nu mai au niciun obiectiv pe final de sezon, scăpând de grijile luptei pentru evitarea retrogradării. După acest meci, SCM Craiova joacă în deplasare cu Rapid, probabil viitoarea campioană, iar în ultima etapă întâlneşte CSM Slatina, în Bănie.

Antrenorul secund al Craiovei, Costin Dumitrescu, a prefaţat meciul cu Brăila şi finalul de stagiune: „Se vor întâlni de departe cele mai rănite echipe, din cauza accidentărilor, atât noi, cât şi Brăila, avem foarte multe absenţe. Va fi un meci al orgoliilor şi în care putem vedea de ce mai suntem în stare pe teren cu formula de joc actuală. Ne propunem victoria, pentru că asta înseamnă sportul. Invităm lumea să vadă penultimul meci din acest campionat desfăşurat acasă. Victoria de la Brăila, din tur, a fost una dintre cele mai mari surprize ale campionatului. Ele aveau un lot complet, puternic, cu jucătoare de renume, iar victoria noastră a venit pe neaşteptate. Ne dorim cele două victorii de pe teren propriu pentru a satisface publicul craiovean şi pentru a le mulţumi tuturor pentru suport. Le suntem datori fanilor pentru ultimele sezoane, dar este foarte greu să găsim scuze”.

„Este final de campionat, suntem obosite atât fizic, cât şi psihic. Este din ce în ce mai greu să-ţi găseşti motivaţia pe final, dar trebuie să ne facem datoria pentru acest club şi pentru public. A fost un joc spectaculos în tur şi sperăm ca şi de această dată să ne ridicăm la un nivel bun. Dzhukeva va pleca din sezonul viitor, eu voi rămâne. Va mai veni la Craiova o portăriţă bună, de la Buducnost şi sper să mă înţeleg cu ea la fel cum am făcut-o şi cu Dzhukeva. Trebuie ca din sezonul viitor să urcăm în clasament, să avem alte pretenţii“, a spus portarul Bianca Curmenţ.