Alb-albaştrii sub lupă

0
246

Mitrovic – Două intervenţii bune la şuturile lui Tănase, în prima repriză, la gol nu a avut vreo vină.

Popa – Ezitant la început, apoi şi-a revenit, n-a comis erori majore. S-a sacrificat încasând galbenul din prima parte, după pasa greşită a lui Zlatinski.

Kelic – A jucat destul de bine, dar la faza golului îşi poate asuma o mare parte din vină, deoarece Tănase nu avea voie să iasă dintre el şi Bancu.

Tiago Ferreira – Evoluţie destul de bună, păcat de marea ratare din debutul reprizei secunde, când nu a lovit bine mingea cu capul, iar Bălgrădean a respins. Proastă poziţionarea la ocazia lui Budescu din ultimul minut, când l-a lăsat pur şi simplu liber pe Tănase, care avea poarta goală dacă îi pasa Budescu.

Dimitrov – Evoluţie destul de bună, chiar dacă de această dată nu a mai avut un aport ofensiv important. Trebuia să strângă în centru la Tănase la ocazia mare din finalul primei părţi. E normal ca Martic să rămână rezervă sau să joace numai la Iaşi, iar Dimitrov în finala Cupei.

Mateiu – Unul dintre cei mai buni craioveni, a fost omul care a ţinut mijlocul terenului, chiar cu preţul unor faulturi, utile însă, făcute când trebuia.

Zlatinski – Dacă bulgarul ar fi fost cel din anii trecuţi sau dacă Bic ori Andre Santos s-ar fi ridicat la un nivel bun, Universitatea se putea bate la titlu. În schimb, Zlatinski a fost cea mai slabă verigă din echipă în 2018, la fel cum a fost şi în meciul cu FCSB, şters, nu a contat în ambele faze de joc. A comis o mare eroare în prima repriză, a fost depăşit de joc, nu a contat în faza de atac, a tras doar acel şut de la mare distanţă, respins de Bălgrădean.

Bancu – Nu a fost unul dintre jocurile cu care se poate mândri, mai ales că şi el a fost implicat în faza golului, nu trebuia să-i „ofere” poarta lui Tănase, trebuia să-l închidă alături de Kelic. N-a avut vreo incursiune aşa cum ne-a obişnuit. Şi-a depăşit adversarii de câteva ori, dar în jumătatea proprie. A mai pasat cu capul pentru foarfeca lui Băluţă.

Gustavo – Nu a avut vreo ocazie, dar a jucat bine pentru echipă, a coborât mult la mijloc şi a recuperat, a făcut presing, astfel a venit şi pasa pentru Mitriţă în prima parte. Poate putea să intre mai mult spre minge la centrarea lui Mitriţă, în prima parte, când Morais i-a luat faţa.

Băluţă – A alergat probabil cel mai mult dintre toţi craiovenii, şi-a dorit mult un succes istoric. A avut acea foarfecă, blocată de Planic, şi apoi devierea interesantă la cornerul bătut de Mitriţă, dar Bălgrădean s-a opus.

Mitriţă – Păcat de marea ocazie pe care a ratat-o în prima repriză, şi-a prelungit mult mingea, apoi nu a găsit soluţia ideală. A fost blocat de Momcilovic în partea a doua, la o fază din care putea marca la fel ca la Botoşani. Ar trebui menajat la Iaşi, pentru finala Cupei.

Glavina – Nu se poate spune că s-a implicat în joc, nici nu a avut ocazia aă o facă.

Screciu – Mai bine încerca să respingă în corner la faza golului, probabil a fost indecis, nici n-a preluat, nici n-a degajat şi a ieşit un assist pentru Teixeira.

Burlacu – N-a contat pentru prelungiri.