Tabără de educaţie şi pregătire fizică pentru copii şi tineri cu probleme de greutate sau sedentarism

0
464

tabara 2Fabrica de Dans Craiova, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Gorj, organizează în perioada 13-19 iulie 2017 prima ediţie a taberei STAY FIT Training Camp. Evenimentul se desfăşoară sub acoperişului Taberei pentru Copii Săcelu a DJST Gorj şi are ca scop educarea şi pregătire din punct de vedere fizic a copiilor cu vârste între 10 şi 18 ani, cu dificultăţi în controlul greutăţii sau cu tendinţe sedentare.

group of young people playing volleyball on the beach

„Timp de o săptămână, îţi propunem să îţi laşi copilul în atenta grijă şi coordonare a doi specialişti în domeniul educaţiei fizice şi sportului de performanţă, Marius Onofrei şi Cătălin Safta, a căror carte de vizită o reprezintă cele trei mari proiecte iniţiate şi coordonate de aceştia de-a lungul timpului: Clubul de Dans Sportiv Katamis Craiova, Asociaţia Dance Conspiracy Craiova şi Fabrica de Dans Craiova. Lasă-ţi copilul să îşi petreacă vacanţa de vară distractiv şi sănătos, într-un mediu în care mişcarea, disciplina, dar şi distracţia se întrepătrund perfect într-un training camp de neuitat!”, precizează organizatorii.

Costul taberei este de 800 lei şi include cazare şi pensiune completă, antrenamente de pregătire fizică, sesiuni de discuţii legate de mecanica mişcării, programul STAY FIT pentru acasă, activităţi recreativ-artistice, acces la piscină (sesiuni de Aqua Gym). Înscrierea se face pe baza unui formular tipizat oferit de Fabrica de Dans, căruia i se alătură două adeverinţe medicale (apt pentru efort fizic; boli transmisibile) şi o copie a Certificatului de Naştere sau Cărţii/Buletinului de Identitate. Detalii pot fi solicitate prof. antrenor. Marius Onofrei (tel. 0761/315.399) şi prof. antrenor Cătălin Safta (tel. 0762.610.735).