“Să ne cunoaştem prin teatru”

1
325
Colegiul Economic “Gheorghe Chițu” din Craiova organizează și găzduiește un eveniment cultural, sub patronajul Asociației “Contab Etic Expert”. În Craiova, atmosfera teatrului prinde viață în cadrul unui eveniment special care promite să dezvăluie poveștile și emoțiile umane într-un mod captivant și original. Concursul județean de teatru “Să ne cunoaștem prin teatru” este o oportunitate unică pentru tinerii talentați și pasionați de arta dramatică să-și pună în valoare abilitățile și să împărtășească bucuria teatrului cu comunitatea.
Acest eveniment, programat să aibă loc la Colegiul Economic “Gheorghe Chițu”, în data de 19 aprilie, este un prilej deosebit de a descoperi și de a aprecia diversitatea talentului artistic din județ. Participanții vor fi încurajați să exploreze teme și subiecte relevante pentru societatea contemporană, oferind publicului o perspectivă nouă și provocatoare asupra lumii. <<Un aspect remarcabil al acestui concurs este sprijinul oferit de d-na Lilia Dumitru, presedinte al Asociației “Contab Etic Expert”, care și-a asumat rolul de a patrona acest eveniment. Generozitatea și implicarea lor sunt de neînlocuit în organizarea și susținerea inițiativelor culturale și educative din comunitate. Într-o lume în care comunicarea și exprimarea creativă sunt din ce în ce mai importante, Concursul județean de teatru “Să ne cunoaștem prin teatru” reprezintă o ocazie excelentă pentru tinerii artiști să-și împărtășească viziunea și să-și pună amprenta asupra viitorului cultural al județului.  Acest concurs se află la cea de IV-a ediție și se adresează elevilor de liceu. Este o poveste minunată, la care adăugăm în fiecare an noi pagini pline de bucurie, provocări și mult entuziasm. Printre liceele participante la acest concurs se numără: Colegiul Național “Elena Cuza”, Colegiul Național “Carol I”, Colegiul Național “Ștefan Velovan”, Colegiul “Ștefan Odobleja”, Liceul Tehnologic Transporturi Căi Ferate, Colegiul Economic “Gheorghe Chițu”, Colegiul Național Militar “Tudor Vladimirescu”, Liceul Teoretic “Henri Coandă”, Liceul Tehnologic “Constantin Brâncuși”>>, a  precizat profesor Nicoleta Mihai, coordonatoare a acestui concurs, care a mai menţionat: “Și noi așteptăm cu nerăbdare să descoperim talentele care vor străluci pe scena acestui eveniment de excepție și le urăm mult succes tuturor participanților”.

 

1 COMENTARIU

  1. Acest eveniment este cu adevarat unul deosebit, care ne surprinde prin amploarea si importanta sa culturala. Este o oportunitate unica pentru tinerii talentati de a-si demonstra abilitatile si pasiunea pentru teatru. Felicitari Colegiului Economic “Gheorghe Chitu” din Craiova pentru initiativa de a organiza acest concurs judetean sub patronajul Asociatiei “Contab Etic Expert”, care dovedeste sprijinul si implicarea lor in promovarea artelor si a educatiei in comunitate. Sunt nerabdatoare sa descopar povestile si emotiile umane intr-o maniera captivanta si originala si sa ii aplaudam pe tinerii artisti care isi vor impartasi viziunea cu publicul. Le doresc mult succes si sa ne cunoastem prin teatru!

Comments are closed.