Edenred Digital Center a devenit o componentă cheie în materie de tehnologie

0
271

Cu 100% dintre soluțiile lansate fiind digitale și peste 1,3 miliarde de euro investiți în tehnologie începând din 2016, Edenred nu numai că și-a reinventat modelul de afaceri, dar s-a și impus ca lider în inovare digitală pe piețele unde activează. Edenred Digital Center a devenit o componentă cheie în materie de tehnologie: mai mult decât un hub digital pentru proiecte strategice, Edenred Digital Center este o sursă de inovație tehnologică, valoare de busines și leadership pentru Edenred și birourilesale din 46 de țări.

 Bertrand Dumazy, Președinte și CEO Edenred: „În ultimii ani,ne-am transformat dintr-ocompanie franceză care a inventat tichetele de masa pe hârtie,în liderul digital mondial al industriei. Rămânem fideli misiunii noastre „Enrich connections. For good.” și ne dorim să folosim tehnologia pentru un impact real, pozitiv asupra lumii în care trăim și lucrăm. Edenred Digital Center joacă un rol principal în atingerea acestui obiectiv precum și pentru poziționarea Grupului ca platformă digitală cu expertiză în dezvoltarea de soluții flexibile și sigure pentru toate liniile noastre de afaceri: de la beneficii pentru angajați, la soluții pentru flotă și mobilitate și soluții complementare.”

Cu sediul în București, Edenred Digital Center are misiunea de a duce soluțiile Edenred la următorul nivel,prin automatizarea și eficientizarea plățillor B2B, simplificarea relațiilor și interacțiunilor cu utilizatorii și facilitarea plăților către comercianți.

De la lansarea în urmă cu trei ani, Edenred Digital Center a crescut de la 20 la 200 de angajați, iar obiectivul este de a extinde echipa în continuare. Oamenii din Edenred Digital Center au expunere către o carieră internațională, într-un mediu divers, și lucrează la proiecte cu impact global, alături de colegi din întreaga lume, având acces la tehnologie de ultimă generație.

 Răzvan Popescu, Director Resurse Umane divizia Global Technology, Edenred: „Edenred Digital Center este un loc în care oamenii sunt conectați prin pasiunea comună pentru tehnologie și inovație, care le oferă o varietate de oportunități. Oamenii sunt cei care adaugă valoare companiei noastre, motto-ul nostru fiind #peoplemakethedifference. Așa că încercăm să le oferim un pachet de beneficii dintr-un spectru larg: de la sănătatea fizică și o stare de bine generală, la dezvoltarea profesională și echilibrul dintre viața profesională și cea personală.”

Printre produsele dezvoltate de Edenred Digital Center se numără aplicația Edenred Mobile implementată în 11 țări și pe 3 continente. Hub-ul a dezvoltat, de asemenea, soluții de plată în 22 de țări și parteneriate online cu peste 200 de companii din 23 de țări.

În România, Edenred are 3 entități: hub-ul de tehnologie- Edenred Digital Center, compania de servicii de mobilitate – UTA Edenredși liderul pieței de beneficii – Edenred România, care oferă o gamă largă de beneficii extra salariale prin carduri dedicate (pentru masă, cadouri, culturale și de vacanță), aplicația mobilă proprie și platforma www.benefitsystems.ro.