Voleibaliştii Craiovei, medaliaţi cu bronz în campionat

0
95

Echipa masculină de volei SCMU Craiova menţine de ani de la zile ritmul performanţei, fiind abonată la podiumul naţional. Dacă anul trecut, într-un sezon mai scurt, a fost vicecampioană naţională, în această stagiune, băieţii lui Dan Pascu s-au clasat pe locul al treilea. Pentru a-şi asigura această poziţie, Lică şi compania trebuiau să învingă CSA Steaua în turneul de la Galaţi.

După ce au debutat cu un eşec, 1-3, în faţa gazdei şi echipei care şi-a păstrat titlul naţional, Arcada Galaţi, SCMU Craiova a reuşit succesul care-i garantează bronzul acestei ediţii: 3-1 (25-23, 21-25, 29-27, 25-23) cu Steaua. Astăzi, craiovenii joacă ultimul meci al sezonului, cu Zalăul, formaţie care a va încheia campionatul pe locul 2. SCMU Craiova va participa în cupele europene. Craiovenii au jucat în acest sezon şi finala Cupei României, pierdută în faţa lui Dinamo Bucureşti.

Week-end important şi pentru echipa feminină de volei a Craiovei, care găzduieşte turneul de promovare în primul eşalon. Formaţia pregătită de Lucian Zlotea a câştigat deja partida cu ACS Volei “Cristina Pârv” Turda, scor 3-0 (25-14, 25-15, 25-10). Urmează meciurile cu CSM Focşani şi CS Mioveni, ambele în Sala “Ion Constantinescu”.