Fanii Ştiinţei, atac la Ioaniţoaia: „Boşorog avar!”, „Curvă securistă!”

0
541

Suporterii Universităţii Craiova au reacţionat după un articol scris de jurnalistul Ovidiu Ioaniţoaia în gsp. Fanii din Bănie i-au dedicat acestuia două mesaje, afişate aseară la stadionul „Ion Oblemenco”: „Ioaniţoaia, boşorog avar, te-ai activat pentru încă un hectar?” şi „Un securist ai fost, o curvă încă eşti, gsp e bordelul presei româneşti”.  

Galeria Craiovei nu s-a oprit aici şi a postat şi alte mesaje detaliate pentru Ioaniţoaia, pe  pagina de fb Peluza Nord:

Personajul decrepit care a trait o viata din combinatii, santaje si ticalosii, continua sa jigneasca Universitatea Craiova. Securistul detasat de tanar la sectia de jurnalism sportiv s-a bucurat in dictatura comunista de privilegii pe care nu le aveau echipe intregi de sportivi campioni. Mereu in umbra marelui Ioan Chirila, complexat de personalitatea acestuia, Gheonoaia s-a tinut scai de “patriarhul presei sportive romanesti”, fara insa a-i putea imprumuta nici caracterul, nici talentul.

Si dupa 1989, omul sistemului a continuat sa ramana bine ancorat in sportul romanesc. In anii ’90, daca nu-i duceai ploconul, riscai sa te linseze la emisiuni tv sau in ziarele pe care pe rand le-a condus si ale caror redactii le-a transformat in veritabile armate de hiene. Gsp, ultima oficina sub numele careia matroana bordelului isi traieste scarbosul final de “cariera” e de multi ani un fel de hazna a presei din tara noastra. Oricui nu cotizeaza, i se varsa dejectiile in cap.

Pe Stiinta e explicabil de ce o ataca de cate ori are ocazia: trebuie sa-i plateasca intr-un fel sau altul brutarului pentru terenul pe care l-a primit cadou acum mai multi ani.
Iar scandalul din Banie ii aduce profit. CRAIOVA insa nu va uita si nu va ierta mizeriile astea, curva securista
!”