Divorţ cu scandal la Universitatea

0
67

Mulţescu i-a acuzat de lipsă de implicare şi de respect pe jucătorii trimişi la echipa a doua, Madson, Nuno Rocha, Acka şi Kay, iar aceştia i-au dat replica pe reţelele de socializare, Acka despărâţindu-se ieri de Craiova

ackaA devenit clar că jucătorii exilaţi recent la echipa satelit de Gigi Mulţescu nu vor mai evolua pentru Universitatea Craiova în acest campionat. Totuşi, Gigi Mulţescu a declarat că mai lăsase o portiţă de împăcare cu „maziliţii”, care fuseseră excluşi pe motiv de indisciplină şi lipsă de implicare, însă cei patru jucători l-au sfidat pe antrenor. Astfel, Mulţescu i-a acuzat pe aceştia că nu l-au salutat şi chiar i-au întors spatele când s-au intersectat, prima echipă şi satelitul antrenându-se în cadrul aceleiaşi baze. „Mă aşteptam să vină să îşi ceară scuze, să spună că le pare rău pentru ce s-a întâmplat. Niciunul nu a venit să vorbească cu noi. Ne-am şi intersectat la antrenamente, unii mi-au întors spatele. Astfel, nu sunt premise pentru o revenire” a declarat Mulţescu.

Madson: „Mulţescu nu ne respectă, dar vrea să fie respectat”

Primul care a reacţionat pe o reţea de socializare a fost brazilianul Madson, care l-a acuzat pe Mulţescu că nu le-a oferit lui şi colegilor trimişi la echipa a doua nicio explicaţie pentru această măsură. Madson spune că implicarea sa a fost totală şi că a intrat nerefăcut în meciul cu Dinamo, de la Severin, când a şi suferit o ruptură musculară. Mai mult, Madson acuză şi clubul, care nu i-ar fi achitat salariul la timp, deşi restul coechipierilor erau cu banii la zi. „I-am cerut antrenorului o explicaţie pentru trimiterea la echipa a doua, dar nu ne-a oferit niciun răspuns. Antrenorul trebuie să fie bărbat, nu un copil! El nu ne respectă, dar vrea să fie respectat. Când am intrat nerefăcut în meciul cu Dinamo şi am suferit o ruptură musculară care m-a ţinut departe de gazon 3 luni nu a venit să-mi spună că îi pare rău. Am jucat 6 luni pentru această echipă cu ruptură de menisc, asta dovedeşte că nu am pus banii în prim-plan. Dacă era vorba de bani, nu veneam la Craiova, fiindcă am avut oferte superioare. Eu am respectat, dar nu am fost respectat. Când toată echipa era cu banii la zi, eu a trebuit să aştept 2 luni pentru a-mi primi salariul. Nu vorbi de caracterul altora, dacă tu nu ai caracter! Dacă tu nu eşti om, eu sunt! Nu pot spune dacă am jucat bine sau rău, dar ştiu că am fost corect şi am sufeltul împăcat” a dost replica brazilianului Madson.

Acka şi-a reziliat contractul

Reacţia lui Madson a fost urmată de cea a ivorianului Acka. Acesta spune că lipsa de respect a fost prima dată din partea lui Mulţescu. De asemnea, a acuzat condiţiile precare de antrenament de care a avut parte la echipa a doua. „Nu am spus nimic până acum, dar după acest interviu al lui Mulţescu vreau să ştie toată lumea ce se întâmplă cu mine, cu Madson, Nuno Rocha şi Kay. Mulţescu spune că cineva i-a întors spatele şi că nimeni nu i-a cerut scuze. Dar el când ne întâlneşte la antrenamente nici nu ne bagă în seamă, atunci de ce ne-am cere scuze noi? Acum suntem la echipa a doua, dar nu avem condiţii bune, nu avem apă, materiale pentru antrenament. Trebuie să ne luăm echipamentul acasă, să îl spălam şi doua zi să venim iar cu el. Şi atunci despre ce vorbim? Văd ca toată lumea vorbeşte că m-am dat lovit la meciul cu Voluntari, dar foarte mulţi oameni au uitat că eu m-am lovit la gură şi am fost cusut, am fost lovit şi la cap, la ochi şi tot am jucat. Atunci nu poate domnul Mulţescu să spună ca m-am dat lovit sau că nu am vrut să joc. Eu întotdeauna am spus ca nu mai vreau sa rămân la Craiova, pentru că îmi doresc să plec în străinătate într-un campionat mai puternic. Îmi pare rău de felul în care s-a încheiat situaţia mea cu Craiova, mai mult pentru suporterii care mă admirau, dar sper că am reuşit să vă lămuresc puţin cu cele spuse. Apreciez toţi suporterii pentru că ei sunt forţa acestei echipe şi mereu ne-au susţinut şi pentru asta le mulţumesc”, a spus Acka.

Imediat după replica lui Acka, acesta şi-a reziliat contractul. „Universitatea Craiova s-a despărţit de fundaşul Stephane Acka. După aproape 3 ani de colaborare, Universitatea Craiova anunţă încetarea raporturilor contractuale cu fundaşul ivorian Acka. Îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de echipă şi îi dorim mult succes în carieră!” a anunţat ieri clubul din Bănie. În vârstă de 27 de ani, Acka a jucat 73 de meciuri pentru Universitatea Craiova, marcând un gol.