CONFLICT DEZMINŢIT

1
660

Costea Florin si Mihai

În pauza meciului pierdut în deplasarea avută acum câteva zile la F.C. Timişoara, în vestiarul Universităţii Craiova a avut loc o bătaie în care au fost implicaţi fraţii Costea, Andrei Prepreliţă, Walter Lopez şi Marco Zoro, confirmarea celor petrecute venind până şi din partea lui Daniel Stanciu, team-managerul grupării de pe Bega. Printr-un comunicat remis ieri după-amiază, conducătorii clubului oltean ţin însă să dezmintă conflictul la care tehnicianul italian Nicolo Napoli a fost un simplu spectator. „Ţinem să dezminţim vehement ultimele „bombe” de presă apărute în legătură cu aşa numitele probleme din vestiarul echipei şi de anumite evenimente petrecute la pauza meciului cu F.C. Timişoara. Aceste articole au scopul de a crea o stare de tensiune în rândul echipierilor Universitaţii Craiova şi a fanilor săi, în spatele cărora se află „surse” foarte bine cunoscute de publicul larg, care au tot interesul de a crea haos, de a induce o stare de neseriozitate şi de destabilizare, atât prin astfel de materiale, cât şi prin intervenţiile din mass-media din luna ianuarie până în prezent. Atât Florin şi Mihai Costea cât şi Andrei Prepelită, Marc Zoro şi toţi ceilalţi jucători din lotul Universitaţii Craiova sunt extrem de importanţi, pe care clubul se bazează cu încredere pe termen lung şi în care îşi pune mari speranţe atât pentru acest campionat, cât şi în viitor. Asigurăm opinia publică de faptul că atât Florin, cât şi Mihai Costea nu sunt „indezirabili”, că Andrei Prepeliţă este mai mult decât un simplu purtător al banderolei de căpitan, că la pauza meciului cu F.C. Timişoara nu a avut loc niciun fel de bătaie şi că, în acest moment, toţi componenţii Universităţii Craiova sunt uniţi mai mult ca oricând, pentru a reuşi victoria în partida de duminică, cu Astra Ploieşti. Suntem conştienţi de faptul că astfel de atacuri vor urma, pentru că instigatorii au dovedit, cu vârf şi îndesat, că nu au pic de moralitate şi limite. Cerem suporterilor să fie alături de echipă, duminică, pentru că actualii jucători ai Universitaţii Craiova au dovedit că au caracter şi nu au trădat într-un moment extrem de dificil, nedorind să fie marionetele unor grupuri de interese”, se specifică în comunicat.

Victor Piţurcă

Piţurcă îşi caută dreptatea şi la T.A.S.

În războiul pe care îl are cu finanţatorul Adrian Mititelu, fostul manager general al Universităţii Craiova este decis să meargă şi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. „O să mă duc şi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv chiar dacă decizia comisiilor de la noi îmi va fi favorabilă. Adrian Mititelu ştie să zică doar că toţi cei care judecă sunt derbedei, hoţi şi escroci. Mai bine să tacă şi să aibă grijă de echipa lui, că se alege praful, pierde cu 4-0, e în ultimul hal. Adrian Mititelu este un parvenit obişnuit să fie înconjurat de oameni care să-l slujească şi să-i spună mereu ce vrea să audă. Spune prostii când afirmă că eu i-am direcţionat pe Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu spre Dinamo Bucureşti. Ei doar mi-au cerut sfatul şi le-am explicat că acolo ar avea toate condiţiile. Ce, dacă eu am fost adversarul lui Dinamo Bucureşti, să nu am relaţii decente cu ei? Mereu am respectat acest club, la o adică aş putea să şi antrenez aici, dacă mi se asigură toate condiţiile şi mi se respectă cerinţele”, a afirmat Victor Piţurcă.

Dumitru Dragomir

Plângere la Parchet împotriva şefului L.P.F.

Acuzaţi de abuz în serviciu şi instigare la abuz în serviciu, membrilor Comisiilor Ligii Profesioniste de Fotbal şi preşedintele Dumitru Dragomir li s-au făcut plângeri la Parchetul General de către finanţatorul Universităţii Craiova. „Am depus plângeri la Parchetul General şi cred că voi avea câştig de cauză. Este fapta unui funcţionar şi am descoperit în regulament că poate răspunde pentru decizia luată. Pe Dumitru Dragomir îl acuz de instigare la abuz în serviciu, iar pe membrii Comisiilor de pe lângă Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal pentru abuz în serviciu”, a dezvăluit Adrian Mititelu.

Craioveanu: „Universitatea poate să retrogradeze”

În opinia lui Gheorghe Craioveanu, din cauza problemelor de tot felul pe care le întâmpină de ceva vreme, echipa fanion a Olteniei ar putea retrograda pentru a doua oară în istoria sa. „Mă doare când văd ce se întâmplă la Universitatea Craiova. Lucrurile nu merg bine şi am putea avea probleme. Universitatea Craiova poate să retrogradeze. Nu ştiu ce s-a întâmplat între Victor Piţurcă şi Adrian Mititelu, dar e limpede că lucrurile merg rău. Când a venit Piţurcă acolo se făcuse o conexiune între echipă şi suporteri, apoi s-a stricat totul. Ei trebuie să înţeleagă că, dincolo de interesele lor, este echipa. Trebuie să fii oltean adevărat ca să înţelegi ce înseamnă echipa asta.

Gică Craioveanu

Cred că scandalul dintre Victor Piţurcă şi Adrian Mititelu a plecat şi de la altceva, nu numai de la bani. Nu mi-a venit să cred ce se întâmplă, pentru că Adrian Mititelu ţinea foarte mult la Victor Piţurcă. Acum, Ştiinţa a pierdut jucători importanţi şi am avea nevoie de noroc, ca să nu retrogradăm. Mai e nevoie şi ca fraţii Costea să-şi revină la o formă sportivă mai bună. E bine să nu uităm în ce situaţie a luat Adrian Mititelu echipa. Pentru el, Universitatea Craiova este copilul său! Nu va da clubul niciodată. Poate că a greşit că nu a vândut când trebuie. Eu l-am ajutat odată cu o ofertă a celor de la Benfica Lisabona pentru Florin Costea, dar nu a vrut să-l dea. A zis că îl dă pe bani mai mulţi”, a declarat Gheorghe Craioveanu.

1 COMENTARIU

Comments are closed.