Craiova: Razie a poliţiştilor în Craioviţa Nouă

0
141
Potrivit IPJ Dolj, ieri dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie – formaţiunea Ordine Publică, au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea
 abaterilor de la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru creşterea prezenţei poliţieneşti pe străzile din zona de competenţă în scopul diminuării riscului accidentogen. La acţiune au participat 6 poliţişti, care au constatat 11 abateri de natură contravenţională, pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare totală de 4770 lei.
Cu aceeaşi ocazie, poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare. Astfel, în cadrul acţiunii, a fost depistat S.VALENTIN, 35 de ani, din comuna Amărăştii de Jos, jud. Dolj, care a condus un autoturism pe str. George Enescu şi nu a acordat prioritate pietonilor ce se aflau angajaţi în traversarea străzii regulamentar pe marcajul pietonal, ulterior constatându-se, deasemenea, că avea inspecţia tehnică a autoturismului expirată din data de 08.01.2018 şi nu a avut asupra sa la momentul opririi actul de identitate. Susnumitul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2900 lei, reţinerea permisului de conducere şi a certificatului de înmatriculare.