Continuă Stagiunea Colibri. ACTul 2!

0
179

Joi, 25 ianuarie 2018, la ora 19:00, Teatrul ACT Bucureşti prezintă pe scenă la Colibri spectacolul „O intervenţie“, de Mike Bartlett, în regia lui Radu Iacoban, cu Ana Ularu şi Lucian Iftime, scenografia Cezarina Iulia Popescu. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani!

 

Radu Iacoban, regizor, despre spectacolul „O intervenţie“: „Undeva în adâncul sufletului îmi amintesc că îmi eşti prieten pentru că pot să râd cu tine, pentru că pot să te cert, să te înjur şi, cel mai important, îmi eşti prieten pentru că ştiu că vei fi disponibil la orice oră din zi şi din noapte, atunci când voi avea nevoie de tine. Asta se întâmplă în spectacolul „O intervenţie“. Se operează pe viu şi fără anestezie o relaţie umană, cu toate implicaţiile ei. Cu haz, cu ură, cu sfaturi, cu emoţie, cu disponibilitate şi cel mai important cu prezenţa. Mike Bartlett scrie pentru un public ancorat în realitate. Textele sale stârnesc atât emoţia, cât şi inteligenţa publicului, iar <O Intervenţie” nu face excepţie. Replicile sale au zvâc, incisivitate, umor şi emoţie. Eu, ca tânăr regizor, am avut grijă să nu distrug coordonatele unei reţete cu succes aşteptat». (www.teatrulact.ro)

 

Următorul spectacol al Teatrului ACT la Colibri, „LUNGS“, de Duncan Macmillan, cu Denisa Nicolae, Liviu Romanescu, regia Nicolae Constantin Tănase, scenografia Adeline Andreea Bădescu, este programat pe 22 februarie 2018, la ora 19:00. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani!

 

Despre „LUNGS“: „Într-o perioadă marcată, la nivel global, de anxietate, terorism, stări meteo instabile şi vremuri politice nesigure, un cuplu tânăr îşi doreşte un copil. LUNGS este o poveste de dragoste, uşor dezechilibrată, tăios de onestă, amuzantă, tensionată şi actuală. Vorbeşte despre o generaţie pentru care lipsa siguranţei este un mod de a exista.“ (www.teatrulact.ro)

 

20 LEI/PERS.: preţ unic pentru aceste spectacole

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.