Mulţi jucători sub potenţial la ultimul meci acasă

0
288

Bălgrădean – Golurile au fost marcate din postură de unu la unu cu portarul, Bălgrădean nu a avut nicio vină, deşi la penalty a fost pe mingea trimisă de Pancu.

S. Achim – Prea defensiv, ajunge rar în postura de a centra, rudimentar, Briceag i-a dominat pe el şi pe Ivan în acea bandă.

Iliev – A întors foarte bine mingea în careu la golul lui Bancu. A greşit că nu l-a oprit sub orice formă pe Kone la contraatactul din care Voluntariul a obţinut penalty.

Kay – O prestaţie decentă, nu l-a faultat pe Pancu.

Vătăjelu – E inexplicabil de ce nu este desemnat să centreze la cornere sau alte faze fixe, măcar cele care se pliază pe stângul său. A executat modest lovitura liberă din prima repriză, înainetea căreia s-a repetat momentul penibil din partida cu ACS Poli, de această dată Zlatinski avându-l pe Vătăjelu drept „inamic”. Vătăjelu a  avut cea mai mare ocazie a Craiovei, şutând în bară în ultimele minute. Mai şutase o dată pe colţul scurt, dar portarul advers a fost pe minge.

Ivan – Meci slab al tânărului atacant, care după convocarea la naţională n-a mai avut aceleaşi prestaţii foarte bune. A avut o mare şansă de gol în prima repriză, dar a înălţat mingea în peluză.

Zlatinski – Foarte slab şi la recuperare şi la posesie. A încercat câteva şuturi în prima repriză, fără a crea pericol. A mai încasat şi un galben care-l suspendă pentru meciul de la Iaşi.

Mateiu – A alergat ca de obicei, a scos mingi din defensivă, dar nu a şutat decât o dată de la distanţă, deşi terenul se plia pentru astfel de execuţii.

Bancu – Şutul din care a redus din handicap în prelungiri nu era pe poartă, dar a fost deviat perfect de Rădoi. N-a prins o zi bună. Trebuia să pună mai hotărât piciorul în contră, chiar să faulteze, la faza de contraatac din care s-a deschis scorul. Novac nu trebuia să iasă cu mingea din jumătatea sa.

Herghelegiu – Doar un şut prin de portarul advers în debutul meciului, atât se poate consemna în dreptul său.

Curelea – A intrat foarte bine în joc, şi-a dominat adversarii în jocul aerian şi a deviat câteva mingi din careu au apărut ocaziile, una ideală, pentru Măzărache.

Măzărache– A avut o mare ocazie de gol pe final, dar nu a nimerit poarta. A aruncat bine mingea în careu la faza golului din prelungiri.

Nuno Rocha – S-a zbătut permanent, a ieşit la primire în faţa apărării adverse, a păstrat câteva mingi reuşind să-şi scoată coechipierii din defensivă, dar nu a apărut la finalizare, nu a avut nicio ocazie de gol, cu excepţia unui şut de la distanţă, pe final, prins în doi timpi de portarul advers.