Au murit din cauza buteliei

0
155

Două persoane, o tânără de 20 de ani din comuna Teasc şi un bărbat de 39 de ani din comuna Calopăr, care locuiau cu chirie într-o casă de pe strada „Păuniţei” din Craiova, au fost găsiţi morţi, ieri-dimineaţă, după ce au inhalat gazul din butelie.

Cadrele ISU Dolj au fost alertate, ieri-dimineaţă, în jurul orei 9.00, de un tânăr, că şi-a găsit tatăl vitreg inconştient, în locuinţa pe care o închiriase, în Craiova, împreună cu concubina sa. Un echipaj SMURD şi unul de prim-ajutor de la Detaşamentele 1 şi 2 Pompieri Craiova au fost trimise la faţa locului, cei doi concubini au fost găsiţi în curte, unde îi scoseseră vecinii sperând că acest lucru îi va ajuta, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, cei doi, Ştefan Mihai, de 39 de ani, şi Ramona Dumitru, de 20 de ani, n-au mai putut fi reduşi la viaţă, fiind declarat decesul.

Când au intrat în camera unde dormeau cei doi, pompierii au constatat că foloseau pentru a se încălzi o butelie cu arzător, iar butelia era deschisă. Astfel, din primele date, se pare că focul s-a stins peste noapte, cei doi inhalând gazul din butelie, fapt ce le-a fost fatal. Cadavrele au fost ridicate şi duse la morgă pentru efectuarea necropsiilor, poliţiştii OPJ Dolj demarând şi ei o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a petrecut nefericitul incident.