Doljeancă salvată din fântână

0
77

O femeie de 58 de ani, din comuna doljeană Valea Stanciului a căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 8 metri, ieri dimineaţă, fiind nevoie de intervenţia pompierilor doljeni pentru a fi salvată. Din fericire, operaţiunea s-a desfăşurat fără probleme.

Pompierii doljeni au fost solicitaţi, ieri, în jurul orei 11.00, în comuna doljeană Valea Stanciului, pentru a scoate o femeie căzută într-o fântână. S-a stabilit că este vorba despre Aurelia Diaconu, de 58 de ani, din satul Horezu Poenari, comuna Valea Stanciului, care a alunecat, din neatenţie, într-o fântână din apropierea casei, adâncă de aproximativ 8 metri. Vecinii au auzit-o strigând după ajutor, au aruncat o scară în fântână, însă femeia n-a reuşit să iasă, aşa că oamenii au sunat la 112. La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă SMURD, medicii acordându-i femeii îngrijri după ce a fost scoasă cu bine din fântână.

„Pompierii doljeni de la Secţia de Pompieri Segarcea şi o ambulanţă SMURD au ajuns la faţa locului, reuşind să o scoată pe femeie în viaţă din fântână. Din fericire, apa nu era foarte adâncă, iar diametrul fântânii a fost suficient de mare cât să permită intervenţia”, ne-a declarat mr. Florin Cocoşilă, ofiţer de presă al ISU Dolj.