Oprea: Un consilier UNPR ar putea prelua interimatul la Primăria Generală

0
365

            Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, ieri, că este posibil ca la Primăria Capitalei să fie sprijinit un consilier UNPR, dar că acest lucru va fi decis în urma unor negocieri între partide şi între consilieri. La rândul său, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Robert Negoiţă a fost mandatat să poarte discuţii privind stabilirea persoanei care va asigura interimatul la Primăria Capitalei.

              “Ca interimat, se poate, întotdeauna sunt negocieri politice între partide şi între consilieri. S-a făcut şi un sondaj, UNPR este pe locul 3 şi este înainte ca la noi să vină şi Piedone”, a spus Gabriel Oprea, întrebat dacă va fi sprijinit ca interimar consilierul UNPR Marin Ştefănel. Pe de altă parte, în legătură cu o eventuală candidatură a primarului Sectorului 4, Cristian Piedone, pentru Primăria Generală, la alegerile locale din 2016, Oprea nu a exclus această variantă. “Piedone ar putea candida la orice, am lucrat cu el când am fost prefect al Capitalei, el poate concura la orice, sunt convins că noi reprezentăm interesul naţional al românilor şi Piedone reprezintă interesul cetăţenilor din sectorul 4, dar ar putea candida la orice”, a mai spus Oprea.

               Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, ieri, că preşedintele PSD Bucureşti Robert Negoiţă a fost mandatat să poarte discuţii privind stabilirea persoanei care va asigura interimatul la Primăria Capitalei în locul lui Sorin Oprescu, arătând că bucureştenii nu trebuie să sufere. “Robert Negoiţă, care este preşedintele organizaţiei municipale a PSD, are mandat din partea noastră să conducă aceste discuţii, PSD nu este interesat decât de nişte măsuri, acţiuni care să nu tulbure viaţa bucureştenilor şi Primăria Capitalei să poată să funcţioneze bine, ca bucureştenii să nu sufere din cauza situaţiei generate de situaţia lui Sorin Oprescu”, a declarat Dragnea.