Craiova: 91 de șoferi sancționați pentru viteză neregulamentară

0
106

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj împreună cu agenţi rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova şi ai Formaţiunilor Rutiere Calafat, Băilești, Filiași, Segarcea, Dăbuleni şi Bechet, dar şi cu agenţi de la formaţiunile de ordine publică, au acţionat în scopul prevenirii şi combaterii  accidentelor de circulaţie cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, efectivele Biroului Rutier în colaborare cu lucrători din cadrul Servicului de Acţiuni Speciale au acționat, pe Calea București din municipiu, pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale de către conducătorii de autovehicule și motociclete înmatriculate în alte state.

În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţişti au fost constatate 180 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni în sumă totală de 14.320 lei. Din totalul sancţiunilor, 91 au fost pentru viteză neregulamentară, iar alte 21 amenzi au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranţă.

De asemenea, 5 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.