Scorpionii întorşi din Afganistan, felicitaţi de preşedintele Consiliului Judeţean Dolj

1
354

Şeful administraţiei publice judeţene doljene, Ion Prioteasa, a fost prezent luni la sosirea din teatrul de operaţii Afganistan a Echipei Operaţionale de Consiliere şi Legătură tip Batalion Sprijin Logistic pentru a-i felicitat pe militarii craioveni care s-au întors din Afganistan.

“Vreau să-mi exprim întreaga preţuire şi recunoştinţă pentru contribuţia importantă pe care militarii craioveni, prin acţiunile la care participă în teatrele de operaţii internaţionale, o aduc zi de zi imaginii şi prestigiului ţării noastre, stat membru al Alianţei Nord-Atlantice.  Cu ajutorul acestor ostaşi, pe care astăzi îi onorăm la întoarcerea lor acasă după o misiune grea în Afganistan, România îşi consolidează poziţia în cadrul structurilor militare internaţionale din care face parte, demonstrând că este pregătită să îşi menţină cu profesionalism angajamentele asumate în faţa partenerilor noştri. Mă bucur că pot fi prezent la acest ceremonial militar pentru a vorbi deschis despre nişte oameni modeşti şi tăcuţi, pe care-i găsim întotdeauna în prima linie a frontului şi care îşi dedică întreaga viaţă îndeplinirii datoriei faţă de ţară, faţă de noi toţi, dar despre care se vorbeşte mult prea puţin şi ne aducem aminte de ei doar când se întâmplă câte un eveniment mai deosebit. Deopotrivă, vreau să le mulţumesc ofiţerilor care se află la comanda Brigăzii 2 Infanterie „Rovine”, domnului general doctor Dorinel Duican, pentru că succesul misiunilor pe care aceşti bravi militari îl repurtează în teatrele de operaţii internaţionale este şi succesul nostru, al tuturor românilor. În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj vreau să-i felicit pe militarii craioveni care se întorc cu sentimentul împlinirii cu succes a misiunii pe care au avut-o de dus la bun sfârşit în Afganistan.Vă spun «Bine v-aţi întors acasă!» şi să vă urez sănătate, putere de muncă şi fericire alături de cei dragi”, le-a spus preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, militarilor craioveni întorşi din Afganistan.

1 COMENTARIU

  1. Am auzit ca va viziteaza cineva sa va intrebe ceva ,referitor la niste fraude la referendum,d-le Prioteasa? Tot Basescu este de vina,sau Solomon?

Comments are closed.