Persoane urmărite naţional şi internaţional, reţinute de poliţiştii doljeni

0
175

În cursul zilei de ieri, polițiștii doljeni au executat acțiuni pentru depistarea  persoanelor urmărite național sau internațional, în temeiul legii. Scopul acțiunii a fost depistarea persoanelor urmărite care se sustrag arestării ori executării pedepsei.

 În urma activităților desfășurate, poliţişti din cadrul Serviciului Investigații Criminale Dolj şi din cadrul Poliţiei Oraşului Dăbuleni au depistat pe raza oraşului Dăbuleni, un bărbat de 40 de ani, din localitate, pe numele căruia autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare pentru comiterea unei infracțiuni de tentativă la omor.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

La activitate au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au depistat un bărbat de 38 de ani, din Craiova, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de un an închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni, au depistat un tânăr, de 25 de ani, din comuna Malu Mare, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de 3 ani și 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor.

 Polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Cetate, au depistat un bărbat de 39 de ani, din comuna Moțăței, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de 1 an închisoare pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și fără permis. Cei în cauză au fost încarcerați în penitenciar.