“U” Craiova s-a mai despărţit de 3 jucători

0
331

Înaintea reunirii lotului Universităţii Craiova şi de plecarea în stagiul de pregătire din Austria, oficialii clubului i-au anunţat pe portarul Andrei Marinescu şi pe atacanţii Juan Camara şi Alexandru Tudorie că nu vor mai continua în Bănie. Veteranul goal-keeper Andrei Marinescu (36 de ani) nu a evoluat decât pentru echipa secundă a Universităţii Craiova în perioada în care a fost sub contract cu oltenii, respectiv în ultimele două sezoane.

În locul lui Andrei Marinescu a fost adus goal-keeper-ul moldovean Denis Rusu (30 de ani), care a mai jucat în România la Poli Iaşi şi Viitorul Pandurii. La Universitatea Craiova a mai evoluat un alt portar din Republica Moldova, Neculai Calancea, între 2016-2018.

Alexandru Tudorie se desparte de Universitatea Craiova, după ce a fost împrumutat pentru un sezon de la formaţia Arsenal Tula, din Rusia. În tricoul alb-albastru, atacantul de 25 de ani a evoluat în 21 de partide şi a marcat 4 goluri, dar nu i-a convins pe oficialii din Bănie să-i activeze opţiunea de transfer definitiv.

Un alt atacant care nu a impresionat la Craiova este spaniolul Juan Camara. Adus în iarnă de la formaţia poloneză Jagiellonia Bialystok, jucătorul de 27 de ani care are prezenţe şi în tricoul Barcelonei a fost utilizat în 16 partide de antrenorul Marinos Ouzounidis şi a reuşit două pase de gol, ambele în Cupa României, în semifinala cu Viitorul Pandurii. Camara avea o înţelegere până în vară, cu opţiune de prelungire, însă