Dumitraş şi Briceag: “Vom avea rezultate cu Mulţescu”

0
60

Cei doi fundaşi de bandă au mai lucrat cu noul antrenor al Craiovei la Ceahlăul, respectiv FC Voluntari

craiovaÎn această dimineaţă, jucătorii de la CS Universitatea Craiova au efectuat vizita medicală, la Policlinica pentru Sportivi din Bănie. S-au prezentat doar 20 dintre componenţii lotului alb-albastru, respectiv: Bancu, Băluţă, Burlacu, Ciocoteală, Dumitraş, Hergheligiu, Ivan, Petre, Mateiu, Măzărache, L. Popescu, Popov, Straton, Vătăjelu, A. Vlad, Hreniuc, Surugiu, Vlădoiu, Manea şi Screciu.

În afara lui Popov, ceilalţi străini, respectiv: Zlatinski, Acka, Madson, Kay şi Nuno Rocha nu s-au prezentat încă la echipă, fiind aşteptaţi în zilele următoare, până la plecarea în cantonamentul din Austria.

În schimb, după ce a absentat la reunirea lotului, Alexandru Băluţă a revenit la echipă şi spune că se aşteaptă la un sezon mult mai bun decât precedentul, în care Craiova şi-a ratat obiectivele: „Am venit cu forţe proaspete din vacanţă şi aştept cu nerăbdare să înceapă pregătirea. Ne aşteaptă un sezon foarte greu, dar trebuie să ne pregătim din ce în ce mai bine, să fim mai atenţi şi mai concentraţi şi, sunt convins, că vom termina campionatul mai sus. Nu l-am cunoscut încă pe domnul Mulţescu, dar am vorbit cu colegii mei care au mai lucrat cu dânsul şi mi-au transmis că este un antrenor foarte bun, cu multă experienţă. Acum începem de la zero, iar cu ajutorul domnului Mulţescu şi a noului staff îmi doresc să reuşim mai mult faţă de campionatul precedent. În perioada de pregătire vom întâlni Zenit St. Petersburg, un nume în fotbalul european. Va trebui să fim relaxaţi, să jucăm cu entuziasm, pentru că nu avem decât de câştigat din astfel de partide“.

Doi dintre jucătorii Craiovei, fundaşii laterali Andrei Dumitraş şi Marius Briceag, au mai lucrat cu noul antrenor al Universităţii, Gigi Mulţescu, la Ceahlăul, respectiv FC Voluntari. Ambii sunt bucuroşi că vor avea din nou ocazia de a lucra cu “Smurd”, ţinând cont că au avut rezultate împreună şi au jucat şi titulari la acea vreme.

„M-am bucurat când am auzit numirea domnului Mulţescu, este un antrenor cu experienţă şi pe unde a fost şi-a făcut treaba, am lucrat cu dânsul la Ceahlăul. Cu siguranţă vom avea rezultate. Și dumnealui, şi nouă ne este foame de performanţă. Trebuie să formăm o echipă, un grup, apoi vor veni victoriile“ a spus Andrei Dumitraş, singurul fundaş dreapta din lotul alb-albastru, după plecarea lui Achim.

Revenit în Bănie după împrumutul la FC Voluntari, fundaşul stânga Marius Briceag a declarat: „Mă bucur că am revenit la Universitatea Craiova, sper că am acumulat mult în perioada în care am fost împrumutat şi voi avea evoluţii din ce în ce mai bune în Bănie. Am lucrat cu domnul Mulţescu la Voluntari, este un antrenor foarte bun şi sunt convins că va face treabă la Universitatea. Îmi doresc să joc cât mai mult, dar acest lucru depinde numai de mine, de comportarea mea la antrenamente. Am lipsit de pe teren în ultima perioadă din cauza unei răceli. Acum sunt bine, sunt pregătit şi motivat. Îmi doresc să emitem pretenţii pentru locurile din fruntea clasamentului“.