Craiova: Plimbare stradală cu bicicleta, sâmbătă, pentru celebrarea voluntariatului

0
283

Craiovenii sunt invitați, cu mic cu mare, sâmbătă, de la ora 10.30, la o nouă plimbare stradală cu bicicleta organizată de JCI Craiova, această ediție fiind dedicată voluntariatului. Proiectul JCI Cycling Day este o acțiune dedicată cetățenilor din Craiova și are ca scop conștientizarea publicului larg și a presei de nevoia promovării utilizării bicicletei ca o componentă esențială a mobilității urbane durabile și alternativă viabilă la transportul automobilistic, alături de transportul in comun și deplasarea pietonală, după cum anunță organizatorii.
Startul se dă la ora 10.30, iar deplasarea se va face pe următorul traseu: Parcul N. Romanescu (monument)– Bld N. Romanescu – Str. Corneliu Coposu – Str. Ana Ipatescu – Str. Caracal – Str. Henri Coanda – Str. Calea Bucuresti – Bld. Decebal – Bld. Dacia – Bld. Carol I – Pasaj Universitate – Str. C.D. Fortunescu – Str. Simion Barnutiu – Calea Unirii – Bld N. Romanescu – Parcul N. Romanescu (monument). Participarea la acest eveniment se face cu bicicleta proprie iar persoanele care nu posedă biciclete le pot inchiria de la centrul de închirieri din Parcul N. Romanescu.
Ediția din această lună se desfașoară sub egida Săptămânii Naționale a Voluntariatului care își propune mobilizarea a cat mai multe organizații in a promova voluntariatul in Romania. Informatii relevante gasiti aici: http://www.saptamanavoluntariatului.ro/
Inițiativă susținută de către Asociatia Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova, EVOBRANDMercur Center, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret – DOLJ si Crucea Rosie filiala Craiova.