Dolj: Înscrierile pentru Academia de Poliţie se încheie pe 26 mai

0
83
politistReprezentanţii IPJ Dolj anunţă că, tinerii care vor să urmeze o carieră de ofiţer de poliţie mai au doar două săptămâni pentru a se înscrie la concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan-Cuza”. Pentru cei care vor să se încrie la şcolile de subofiţeri de poliţie, se pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie a.c..
Până la data de 26 mai 2017, se pot depune cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan-Cuza”, la Serviciul de resurse umane din cadrul Inspectoratului de poliţie judeţean Dolj.
Pentru admiterea la şcolile de poliţie, candidaţi pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie a.c.
Dacă sunteţi interesat de cariera de poliţist, vă puteţi înscrie pe unul dintre următoarele locuri:
  1. Academia de Poliţie „ Alexandru Ioan-Cuza” Bucureşti:
  1. Facultatea de Poliţie – 290 de locuri la frecvenţă, dintre care 8 pentru rromi, 6 pentru maghiari şi 4 pentru alte minorităţi, precum şi 50 la frecvenţă redusă (pentru agenţii care au minim 1 an vechime în cadrul structurilor M.A.I.);
  2. Facultatea de Știinţe Juridice şi Administrative, Specializarea Drept: 115 de locuri la frecvenţă;
b) Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 554 de locuri (14 locuri pentru rromi, 8 locuri pentru alte minorităţi);
c) Şcoala de Agenţi de  poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 150 de locuri
(6 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru alte minorităţi);
Toate detaliile cu privire la înscriere şi la desfăşurarea examenelor se pot obţine de la Serviciul de resurse umane din cadrul IPJ Dolj sau de pe pagina de internet a dj.politiaromana.ro  – Carieră – Admitere 2017.