Universitatea din Craiova are o nouă echipă de prorectori

0
146

Rectorul Universităţii din Craiova, prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănişor, a desemnat în şedinţa Senatului universitar de miercuri, 14 martie a.c., echipa de conducere, pentru următorii patru ani. Noua echipă este formată din cinci prorectori.

Astfel, conform desemnărilor, prorector 1 pentru Programe de studii şi inserţia profesională a absolvenţilor este prof. univ. dr. Cezar Ionuţ Spînu, profesor la Facultatea de Ştiinţe Exacte, prorector 2 pentru Departamentul de Cercetare ştiinţifică şi relaţii cu mediul economic este prof. univ. dr. Dan Popescu, de la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, ce a făcut parte şi din echipa rectorului Ion Vladimirescu ca prorector al Departamentului de Studii universitare – Perfecţionare şi studii postuniversitare. Prorector 3 la Departamentul de  Management economic şi financiar şi probleme sociale ale studenţilor este prof. univ. dr. Nicu Marcu, profesor la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, prorector 4 – Relaţii internaţionale şi imagine academică este prof. univ. dr. Cristiana-Nicola Teodorescu, profesor la Facultatea de Litere. De asemenea, pentru departamentul de Conducere operativă a Centrului Universitar din Drobeta-Turnu Severin a fost numit ca prorector  prof. univ. dr. Ion Ciupitu, profesor la Facultatea de Mecanică.

Echipa managerială care şi-a încheiat mandatul

Noua echipă managerială a preluat conducerea de la prof. univ. dr. Mihail Mangra, prorector cercetare Ştiinţifică şi prorector interimar la departamentul de Conducere operativă a Centrului Universitar din Drobeta-Turnu Severin, prof. univ. dr. Marcel Drăcea, prorector Management economic şi financiar –  Probleme sociale ale studenţilor, prof. univ. dr. Nicolae Panea, prorector Relaţii internaţionale şi integrare europeană, prof. univ. dr. Dumitru Topan, prorector Informatizare – Imagine, şi prof. univ. dr. Edmond Gabriel Oltanu, prorector responsabil cu organizarea şi finalizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor didactice,  pregătirea logistică a şedinţelor Senatului şi Biroului Senatului.

În perioada următoare se vor stabili şi decanii. Alegerile pentru desemnarea noilor structuri de conducere a Universităţii din Craiova se vor finaliza cu desemnarea prodecanilor de decanii recent aleşi.