„REPAN – Reinserţie prin antreprenoriat”

0
1306

Astăzi, începând cu ora 12.00, în Sala de conferinţe a clădirii Proiect din Craiova are loc lansarea oficială a proiectului „REPAN – Reinserţie prin antreprenoriat”, implementat de Asociaţia Mereu pentru Europa, în parteneriat cu SC ACZ Consulting SRL şi SC PRO Solutions SRL. Proiectul îşi propune dezvoltare abilităţilor antreprenoriale în rândul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cu precădere şomeri tineri şi şomeri de lungă durată, din judeţele Dolj şi Olt.

În cadrul proiectului funcţionează două centre locale de consultanță în afaceri, unul în oraşul Dăbuleni (judeţul Dolj) şi unul în oraşul Balş (judeţul Olt), în cadrul cărora experţii oferă un set complex de servicii: consiliere individuală şi de grup, organizarea de cursuri, oferirea de consultanţă şi furnizarea de servicii pre-start-up.

În cadrul evenimentului de lansare vor fi prezentare obiectivele proiectului, rolurile partenerilor din proiect şi rezultatele obţinute până în prezent. La acest eveniment vor participa reprezentanţi ai echipei de proiect şi ai partenerilor, primarii oraşelor Dăbuleni şi Balş, unde funcţionează centrele locale de consultanţă în afaceri şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, ONG-urilor şi firmelor din judeţele Dolj şi Olt.