Dolj: Depistați la volanul unor autoturisme radiate din circulație de autoritățile din Bulgaria

0
379
Conform IPJ Dolj, ieri, 15 februarie 2018, în jurul orei 1215, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni l-au depistat pe Hobică C., de 52 ani, din orașul Chitila, judeţul Ilfov, în timp ce conducea pe  D.N. 6, în comuna Cârcea, judeţul Dolj, un autoturism înmatriculat în Bulgaria. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că autoturismul condus de bărbat figurează radiat temporar din circulație de autoritățile bulgare din data de 14 noiembrie 2017.
În aceeași zi, poliţişti ai Formațiunii Rutiere Calafat l-au depistat în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, pe Cornel B., de 63 ani, din comuna Desa, conducând un autoturism înmatriculat în Bulgaria, radiat temporar din circulaţie din data de 06.03.2017 pentru lipsa R.C.A.
Tot joi, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Biroul Drumuri Naţionale şi Europene l-au depistat pe Ionuț S., de 19 ani, din comuna Catane, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat, însă acesta figura radiat din circulaţie din data de 15.01.2018 di cauza lipsei RCA.
În toate cele trei cazuri polițiștii au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.