Ciocnire violentă la „Marlorex”

0
115

Mai multe persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, în urma unor accidente de circulaţie petrecute ieri, dar şi joi seara, în Craiova.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, ieri, în jurul orei 12.00, Marian Păduraru, de 45 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism marca Cielo, cu numărul DJ-10-KAN, pe „Calea Severinului”, din Craiova, dinspre centrul municipiului către Filiaşi, în dreptul Centrului comercial „Marlorex” a fost izbit violent de un Mitsubishi, care a ieşit din incinta Centrului fără să-i acorde prioritate de trecere. Autoturismul Cielo a fost avariat grav pe toată partea dreaptă, lovitura fiind atât de puternică încât plăcuţa cu numărul de înmatriculare al autoturismului Mitsubishi a rămas infiptă în tabla de la Cielo. Pentru scoaterea din maşină a pasagerei de pe locul din dreapta faţă, Acvilina Saydan, de 42 de ani, a fost nevoie de intervenţia echipajelor ISU Dolj, femeia fiind transportată cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru investigaţii şi îngrijiri medicale, întrucât a fost rănită. Şoferul de la Mitsubishi, Florian Ivănescu, de 41 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, traficul în zonă fiind îngreunat până s-a finalizat cercetarea la faţa locului, întrucât autoturismul Cielo a rămas în mijlocul părţii carosabile.

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut şi joi seara, în jurul orei 21.00, pe bulevardul „Dacia” din Craiova. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că Ştefan Buşu, de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Ford Fiesta, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere şi a intrat în coliziune cu un autoturism Seat Cordoba, la volanul căruia se afla Marius Obedeanu, de 24 de ani, din Craiova. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului Ford, Ştefan Buşu, şi rănirea uşoară a celor cinci ocupanţi ai Seatului, respectiv şoferul, Marius Obedeanu, Beatrice V., de 16 ani, Marinela Viezure, de 41 de ani, din comuna Işalniţa, Ana Maria Bănică, de 21 ani şi Emilia Dinu, de 43 de ani, din Craiova. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe care i-au transportat pe răniţi la spital, pe numele şoferului vinovat întocmindu-se dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.