Cătălin Mohora este director interimar la ITM Dolj

3
373
Cătălin Mohora

Instituţia Prefectului Judeţului Dolj a anunţat, ieri, printr-un comunicat, scurt, fără prea multe detalii, că Lorena Ghiluş „şi-a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de inspector-şef la Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj”. Tot în acest document se mai spune că: „Aceasta a fost numită cu caracter temporar până la încetarea suspendării de drept a raportului de serviciu al titularului funcţiei, domnul Cotigă Silviu Viorel”. Director interimar al ITM Dolj, începând de ieri, este Cătălin Mohora,  inspector-şef adjunct, cel pe care Lorena Ghiluş îl schimbase în luna decembrie a anului trecut. Contactat de presa locală Cătălin Mohora a spus că nu a primit un document oficial prin care să fie numit director interimar al instituţiei, dar că îndeplineşte această funcţie conform prevederilor legale împreună cu Răducu Mitran, celălalt inspector-şef adjunct.

3 COMENTARII

  1. un pedelist hot.prost crescut,imputit si hot.trebuie dus sigur la un control.niste hoti si el si balonatu de tasu.sa astepte el documentul oficial ca vine(dar alt document pe numele lui)vise taica vise

  2. organele abilitate sa verifice de unde au facut acesti palmasi rurali averea . normal din functiile detinute de tasu fost director (care a furat la greu) si continuat cu fiul fost director (care a furat la fel de greu)

Comments are closed.