Blaga, atac dur la preşedinte: ”22 de milioane de români ştiu că o susţine pe Udrea”

0
102
Vasile Blaga

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, ieri, că preşedintele Traian Băsescu intervine pentru a doua oară într-o competiţie internă a partidului şi că 22 de milioane de români ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea. „Iată că domnul preşedinte Traian Băsescu pentru a doua oară intervine într-o competiţie internă în partid, care nici măcar nu e declanşată”, a spus Blaga, într-o conferinţă de presă. „Că domnul preşedinte o susţine pe doamna Udrea ştiu 22 de milioane de români”, a adăugat acesta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1Tv, că Elena Udrea poate avea şanse pentru şefia PDL la o Convenţie cinstită, precizând însă că îi recomandă acesteia să se retragă dacă se constată că este aranjată Convenţia PDL, „aşa cum se produce acum”. Întrebat despre şansele Elenei Udrea la Convenţia PDL, Băsescu a spus: „Mi-e foarte greu să vă spun, eu recunosc că într-o competiţie cinstită poate avea. Într-una aranjată, mai bine nu mai fac Convenţia. Dacă va fi aranjată, îi recomand să se retragă. Dacă va constata că e aranjată, aşa cum se produce acum”.

Întrebat dacă recunoaşte că Vasile Blaga are mai multe şanse la Convenţie, preşedintele a răspuns: „Da. Dar nu va mai fi PDL, va fi altceva, dacă se face o Convenţie aranjată”. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seara, că PDL seamănă acum în interior cu FSN şi nu îl mai poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor sale, precizând că se uită la ce se întâmplă, dar nu îi vine să creadă ce vede. Preşedintele a spus, la B1Tv, că nu o să poată să spună niciodată că nu îi mai iubeşte pe cei din PDL.