PMP deschide negocierile cu PNL

1
645

ANIȘOARA STĂNCULESCU, președinte PMP Dolj:”Am votat în Consiliul Național Executiv al partidului începerea negocierilor cu PNL în vederea construcției unui proiect politic comun”
PMP Dolj consideră că deschiderea negocierilor PMP cu PNL este firească pentru consolidarea polului de centru-dreapta în România, liberal și popular.
”Noi am pledat încă înainte de alegerile parlamentare din 2020 pentru compunerea unui Pol de dreapta în România. E bine ca forțele liberale, populare și conservatoare să fie într-o singură formulă politică, puternică. Nu există incompatibilități doctrinare între PMP și PNL, ambele fiind de altfel, membre ale Partidului Popular European.”- precizează Anișoara Stănculescu, liderul PMP Dolj după ședința CN al PMP desfășurată la finele săptămânii la Sinaia. PMP aduce o zestre importantă în proiectul politic cu PNL. Peste 2500 de consilieri locali și județeni, primari, viceprimari, vicepreședinți de Consilii
Județene, doi europarlamentari, o rețea extinsă de organizații locale, o infrastructură logistică semnificativă. ”Noi, PMP avem oameni foarte valoroși atât la nivel național cât și la nivel local.
E păcat ca acești oameni și proiectele lor să se irosească ori să stagneze. De aceea participarea la un proiect politic comun cu PNL ar pune în valoare acest potențial
al nostru în favoarea țării și a comunităților locale”- a mai precizat liderul PMP
Dolj, Anișoara Stănculescu. Negocierile PMP cu PNL vor avea loc în perioada imediat următoare și vor decide formula prin care cele două formațiuni vor lucra împreună.

1 COMENTARIU

  1. Vai de ,,polii”Romaniei! A propos ,m-am amuzat copios citinad pagina PMP, a miscarii …nomazilor populari! Ce spune madame Stanculescu? Reproduc:,,Ce mai asteptam? pe noi valul 4 ne-a luat pe nepregatite asa cum ne iau iarna ,frigul si zapazile si vara cu ploile, inundatiile si canicula”(imi amintesc de flecarelile lui Basescu: ,,iarna nu-i ca vara” si ,, aici sunt banii dumneavoastra”- adevarate surse de inspiratie pentru tovarasa Stanculescu!). Iata ca dupa ce face propaganda pentru vaccin si da exemple numai despre ,alegatorii dumneaei nevaccinati, uita sa ne spuna si cati oameni dublu vaccinati au murit! Ei bine, acum vrea ,, negocieri ” cu PNL! Poate mai ramane un os de ros de la coalitia PSD-PNL si pentru partidul infiintat de Traienel ,sinitru expresedinte , acum mandru … eurodeputatel! Sa aibe PMP ,,oameni de valoare “”asa cum se afisa si USR cu Ioana Mihaila si cu Vlad Voiculescu de PLUS- ul lui Ciolos? Nu stiu cel fel de ,,pol,, de centru -dreapta vede madame Stanculescu ,,negociind ” cu un PNL care trece cu iuteala fulgerului spre polul stangist!
    Curat- murdar coana Joitico, tocmai cu partidul ratatului Catzu sa cooperati?

Comments are closed.