Week-end sub semnul poveștilor la Teatrul Colibri

0
226

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la ora 11:00 publicul este așteptat la spectacolul – lectură Dănilă Prepeleac, susținut de actorii Cosmin Dolea și Robert Iovan, în Sala Studio. Prețul biletului pentru spectacolele – lectură este 10 lei / pers.

Tot sâmbătă, 16 noiembrie 2019, de la ora 18:00 aflăm o Poveste despre Hansel și Gretel, într-un spectacol realizat după Frații Grimm, de și cu actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu și Mugur Prisăcaru.

Duminică, 17 noiembrie 2019, ora 11:00 este rezervată pentru Invitație la joacă, un spectacol vesel, interactiv, cu vestitul Zdreanţă, de şi în regia Alexandrei Davidescu, scenografia Eustaţiu Gregorian, coloana sonoră Alin Macovei – Moraru, cu actorii Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoş.

Teatrul pentru copii și tineret Colibri continuă, de asemenea, campania O poveste pentru fiecare, campanie de strângere de cărți cu povești pentru clubul de lectură al Centrului Misionar – Educativ al Parohiei Oota din Craiova. Cărțile pot fi aduse la sediul Teatrului Colibri. Campania O poveste pentru fiecare se va derula până la 15 decembrie 2019.