S-a lansat aplicaţia mobilă „iaBilet”

0
297

Vodafone România lansează aplicaţia mobilă iaBilet powered by Vodafone, dedicat acelor care doresc să meargă la evenimente, concerte sau spectacole de teatru. Aplicaţia le permite abonaţilor Vodafone din mai multe oraşe din ţară să îşi achiziţioneze, simplu şi rapid, bilete la evenimentele preferate, direct prin telefonul mobil, cu plata pe factura de servicii Vodafone.

Aplicaţia “iaBilet” le permite utilizatorilor să îşi transmită automat biletul, în format electronic, prin email sau SMS, în momentul plăţii. Pentru acces la evenimentele selectate, utilizatorii trebuie doar să scaneze codul biletului electronic la punctul de acces, cu ajutorul unui dispozitiv de citire. Costul biletului, calculat în Euro la cursul oficial al zilei, este adăugat facturii.

Aplicaţia „iaBilet” este disponibila pe smartphone-urile şi tabletele cu sistem de operare Android și iOS, pentru abonaţii serviciilor Vodafone. În prezent, clienţii Vodafone beneficiază de sistemul de plată inteligent, direct pe factură sau din creditul disponibil, în aplicaţiile Seenow şi Cinemagia, urmând ca, în scurt timp, serviciul să devină disponibil şi pentru utilizatorii Zonga şi Transport Urban.