Tânără de 15 ani accidentată de un şofer fugar

0
382

O tânără în vârstă de 15 ani, din comuna doljeană Mârşani, a fost victima unui accident provocat miercuri, în Craiova, de un şofer care a fugit. Fata traversa strada regulamentar când a fost lovită de un autoturism Alfa Romeo, care şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii au reuşit să-l găsească pe şoferul fugar şi îl cercetează, în libertate, pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, miercuri, în jurul orei 12.00, la intersecţia străzii „Caracal” cu bulevardul ”Decebal” din Craiova, s-a produs un accident rutier în urma căruia o tânără de 15 ani a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele cercetări ale poliţiştilor Biroului Rutier Craiova s-a stabilit faptul că Liviu Scurtu, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism Alfa Romeo înmatriculat în Dolj, pe strada ”Caracal” a accidentat-o pe Marinela G., de 15 ani, din comuna Mârşani, care traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni. Tânăra a fost dusă la spital, a primit îngrijiri medicale şi este în afara oricărui pericol. După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor judiciare, fiind găsit ulterior de poliţiştii de la Rutieră, pe baza descrierii făcute de martorii accidentului. Bărbatul, care are şi cetăţenie germană, este cercetat în libertate.

„Conducătorului auto i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, ne-a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.