Vlădoiu şi Câmpanu s-au întors cu coronavirus de la lotul U21

0
690

Jucătorii Universităţii Craiova care au fost convocaţi la lotul de tineret al României, Ştefan Vlădoiu şi Alexandru Câmpanu, s-au infectat cu coronavirus. Focarul declanşat la lotul U21 nu i-a iertat nici pe cei doi jucători ai oltenilor. Vlădoiu a fost titular în meciul cu Malta, în care a obţinut şi un penalty, în timp ce Alex Câmpanu, transferat de Universitatea Craiova de la FC Botoşani pentru 500.000 de euro, n-a jucat deloc în cele două meciuri ale reprezentativei lui Adrian Mutu.

Ştefan Vlădoiu este singurul fundaş dreapta de meserie din lotul lui Cristiano Bergodi, după ce Ivan Martic şi Alexandru Măţel au părăsit echipa anul acesta. Mihai Bălaşa şi Bogdan Vătăjelu sunt soluţiile lui Cristiano Bergodi pentru acest post în meciul cu Dinamo.

„Din păcate, în urma unei noi testări Covid-19, doi fotbaliști ai echipei noastre au fost depistați pozitiv. De asemenea, a fost depistată pozitiv și o persoană din stafful auxiliar. Cei trei sunt asimptomatici și le dorim însănătoșire grabnică” a anunţat clubul din Bănie.

Paul Papp şi Alexandru Tudorie au avut şi ei coronavirus, dar s-au vindecat.

Săptămâna trecută, doi secunzi ai lui Cristiano Bergodi au fost descoperiţi pozitivi: Florin Luță şi Dragoș Bon.