Electroputere Mall donează aparatură de 450.000 de lei pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19

0
356

  Grupul Catinvest, proprietarul complexului comercial Electroputere Parc din Craiova, susţine eforturile împotriva răspândirii noului coronavirus şi donează aparatură medicală în valoare de 450.000 de lei către Maternitatea “Filantropia” din Craiova, unitate devenită, în urma măsurilor recente, spital suport COVID-19.

Astfel, în urma acestei donaţii, Spitalul Municipal Filantropia va beneficia de 44 de echipamente noi care vor fi folosite în mai multe secţii ale unităţii medicale, printre care şi secţia în care se afla internate pacientele însărcinate infectate cu COVID-19.

“Purtăm un respect enorm pentru oamenii din linia 1 care au misiunea să oprească, prin eforturi uriaşe, răspandirea acestui virus. Deşi implicarea cadrelor medicale este una supraomenească, din pacate, resursele pe care se bazează activitatea lor sunt limitate. Astfel, am decis să oferim o mână de ajutor prin achiziţia echipamentelor atât de necesare în lupta împotriva pandemiei. În oraşul Craiova, Electroputere Mall e ca o parte din comunitate, iar grupul nostru, Catinvest, crede în puterea comunităţii şi se implică, de câte ori se iveşte ocazia, în sprijinirea ei. Simţim că e de datoria noastră să constituim un suport pentru societatea în care activăm. Ii felicităm pe toţi cei care ajută în această perioadă şi sperăm să se alature cât mai mulţi acestei cauze.” a declarat Jibril Semour, Director General Catinvest Group.