Florentin Tudor, reconfirmat în funcţia de preşedinte al TDS Dolj

0
71

Social-democratul Florentin Tudor a mai primit încă un mandat de preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD Dolj, în cadrul Confestinţei Judeţene a Organizaţiei Tineretului Social Democrat Dolj, care s-a desfăşurat dumincă, 13 octombrie a.c. în localitatea Ciupercenii Noi.

Florentin Tudor a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al TSD Dolj, şi a fost votat cu unanimitate de voturi pentru încă un mandat. „Vă mulţumesc pentru încrederea acordată. Începând de săptămâna viitoare vom începe întâlnirile în organizaţiile locale. Până atunci vă spun că am fost şi suntem o echipă unită, şi trebuie să rămânem la fel în continuare, pentru că aceasta este forţa noastră. Le mulţumesc invitaţilor noştri pentru prezenţă, şi vă asigur pe toţi de toată prietenia mea şi a colegilor din biroul judeţean”, a declarat preşedintele TSD Dolj, Florentin Tudor.

“Forţa Organizaţiei TSD a început odată cu venirea lui Victor Ponta în funcţia de preşedinte al PSD”

Prezent la eveniment, preşedintele PSD Craiova, primarul Lia Olguţa Vasilescu, a adus veşti bune de la Conferinţa Naţională OFSD care s-a desfăşurat la Iaşi sâmbătă, 12 octombrie a.c.. Premierul Victor Ponta a dat asigurări că anul viitor va începe construcţia noului stadion din Craiova şi a autostrăzii Craiova-Piteşti. „Forţa Organizaţiei TSD a început odată cu venirea lui Victor Ponta în funcţia de preşedinte al PSD. Până atunci nu ştiu cât erau de băgaţi în seamă tinerii, dar cert este că după aceea s-a văzut o puternică ascensiune la funcţii în Parlamentul României şi în administraţia locală, şi s-a ajuns în situaţia actuală în care România este condusă de generaţi 34 – 45 de ani. Acum câţiva ani nici nu visam să se întâmple acest lucru, să avem un premier care să aibă sub 40 de ani, şi să avem şi norocul să fie şi din zona Olteniei. Acesta este realmente un noroc. Este pentru prima dată când cineva se uită către această zonă. Sâmbătă am primit promisiunea fermă, în cadrul Conferinţei Naţionale a OFSD că anul viitor va începe construcţia noului stadion în Craiova. Şi tot de anul viitor va începe construcţia autostrăzii Craiova-Piteşti, care înseamnă relansarea economiei în această zonă. Acestea sunt veştile pe care ni le-a dat premierul. Şi mai am şi eu o veste bună. Anul viitor, pe 9 martie, va începe construcţia cartierului de locuinţe pentru tineri.  Nu am vrut să facem publică această nouă acţiune până când nu am avut siguranţa că totul este pus la punct. Cartierul va fi construit de către chinezi. Asta înseamnă că se va întâmpla foarte repede, şi va fi finanţat tot de ei. Preţul apartamentelor va fi sub 30 de mii de euro, între 22.000 şi 30.000 de euro”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

În cadrul Conferinţei Judeţene a TSD Dolj s-a votat şi o moţiune, care va fi susţinută şi la nivel naţional, care are drept slogan: „Spune STOP abandonului şcolar!”, dar şi delegaţii care vor participa la Conferinţa Naţională a TSD, judeţul Dolj având cel mai mare număr de reprezentanţi din toată ţara, 52.