Fetiță de 7 ani accidentată în Craiova

1
94

O fetiță de 7 ani a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, sâmbătă după-amiaza, după ce a fost accidentată în timp ce încerca să traverseze strada neregulamentar, prin loc nepermis.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15.00, pe strada Bucura, din Craiova, s-a produs un accident rutier în urma căruia o fetiță de 7 ani a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele cercetări ale poliţiştilor Biroului Rutier Craiova s-a stabilit faptul că Andronie Cosmin, de 28 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen pe strada Bucura, din municipiu, în dreptul imobilului cu numărul 98, a accidentat-o pe  Sunita T. , de 7 ani, din Craiova, care s-a angajat în traversare prin loc nepermis şi fără să se asigure. „Poliţiştii contină cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, minora fiind dusă la spital pentru îngrijiri medicale”, ne-a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

1 COMENTARIU

  1. Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul “Info” la adresa de email: patamihai@gmail.com

Comments are closed.