Selecția echipei naționale pentru concursul ”European Cyber Security Challenge 2018”

0
416

În perioada 7-8 iulie 2018, pentru al patrulea an consecutiv, Serviciul Român de Informații, împreună cu CERT-RO și Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice, alături de partenerii Orange România, CISCO, certSIGN, Enevo Group, Banca Transilvania, BCR, Clico, Marsh România și PaloAlto Networks organizează etapa online a selecției echipei naționale pentru concursul „European Cyber Security Challenge 2018 (ECSC18)”.

Cea de-a doua etapă va cuprinde teste din domeniul securității aplicațiilor web, apărării cibernetice, criptografiei, analizei traficului de rețea, reverse engineering și al aptitudinilor de prezentare publică.În sprijinul echipei selecționate să reprezinte România la ECSC18, SRI, alături de parteneri, va organiza sesiuni de training pentru creșterea expertizei și dezvoltarea spiritului de echipă.

Etapa finală din acest an a ECSC va avea loc la Londra, în perioada 15-18 octombrie 2018. Fiecare țară participantă va fi reprezentată de câte o echipă formată din 10 concurenți împărțiți în două grupe de vârstă, 16-20 de ani și 21-25 de ani, cu câte 5 concurenți fiecare.

Pentru detalii și înscriere, accesați www.cybersecuritychallenge.ro.