Bursa locurilor de muncă în domeniul construcţiilor, mai puţin atractivă

0
101

ajofmAgenţia  Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a organizat luni, la solicitarea angajatorului SC Con A SRL Sibiu, o bursă a locurilor de muncă  pentru meserii din domeniul construcţiilor. Acţiunea s-a desfăşurat la sediul Agenţiei  Judeţene  pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj din Craiova, iar angajatorul nu s-a arătat foarte mulţumit la finalul zilei.

Deşi oferta a fost generoasă, doljenii nu s-au îngrămădit să ocupe un loc de muncă, mulţi spuneau că sunt nu avantajoase câştigurile şi le comparau cu cele oferite de alţi angajatori din UE. 72 locuri de muncă au fost prezentate la această, bursă, cu condiţiile specifice fiecărei meserii. S-au căutat doi ingineri constructori, zece sudori;  zece dulgheri, zece zidari,  zece lăcătuşi, 10 operatori CNC şi zece hidroizolatori.

„Agenţia  Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj este deschisă solicitărilor venite din partea agenţilor economici, organizând, la cererea acestora, burse ale locurilor de muncă specializate pentru anumite meserii sau domenii de activitate, în scopul creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă”, se precizează în comunicatul de presă remis de AJOFM Dolj.