Fanii echipei lui Mititelu au vandalizat casa lui Sorin Cârţu!

0
548

Legenda Ştiinţei, Sorin Cârţu, s-a trezit astăzi cu casa vandalizată de suporterii echipei lui Adrian Mititelu, care s-au şi „semnat” pe gard, mândri de gestul lor. Aceştia au profitat de  ieşirea din starea de urgenţă şi au sărbătorit promovarea în Liga a II-a, dictată de FRF, scriind mesaje obscene pe casa unuia dintre cei care au clădit, din mai multe poziţii, istoria Ştiinţei. Nu este prima dată când „Sorinaccio” păţeşte acest lucru, fanii lui Mititelu scriindu-i pe casă mesaje triviale şi în urmă cu câţiva ani.

Glorie a Ştiinţei, Sorin Cârţu are titluri şi Cupe atât ca jucător, cât şi ca antrenor cu Universitatea Craiova, fiind   golgheterul din cupele europene al Campioanei Unei Mari Iubiri. „Păcatul” lui Sorin Cârţu este că nu a dorit niciodată să se alăture clubului condus de Adrian Mititelu, indiferent de perioadă şi de numele pe care l-a avut acesta, preferând să revină în conducerea Ştiinţei, fiind acum preşedintele clubului. Pe la casa lui Sorin Cârţu, precum şi  pe la cele ale coechipierilor săi din Craiova Maxima se abăteau suporterii Ştiinţei pe vremuri, pentru a sărbători marile victorii europene şi nu numai, fiind scandate ore în şir numele celor care au clădit gloria acestui club.

În aceste zile, se face lobby intens din mai multe direcţii pentru ca echipa lui Adrian Mititelu să poată evolua pe stadionul „Ion Oblemenco”. Tot suporterii lui Mititelu au dat foc arenei Extensiv, anul trecut, la meciul echipei lor contra satelitului Universităţii Craiova, în Liga a III-a. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca arena să fie salvată de flăcări.