sâmbătă, februarie 24, 2024
Acasă Ultima oră Antonio Conte va părăsi “squadra azzurra” după Euro 2016

Antonio Conte va părăsi “squadra azzurra” după Euro 2016

0
287

Preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, Antonio Tavecchio, a declarat că selecţionerul Antonio Conte va părăsi „squadra azzurra” după Euro 2016. Conte şi-a motivat decizia prin nevoia de a antrena zilnic, de a fi permanent pe teren la antrenamente, el dorindu-şi să preia din nou o echipă de club. Italia face parte din grupa E la Campionatul European, alături de reprezentativele Belgiei, Irlandei şi Suediei. Conte, în vârstă de 46 de ani, a pregătit în cariera sa formaţiile Arezzo, Bari, Atalanta, Siena şi Juventus, iar din 2014 este selecţionerul Italiei. Se pare că viitoarea destinaţie a lui Conte este Chelsea Londra, unde îl va înlocui pe olandezul Guus Hiddink. 

 

Antonio Conte va părăsi naţionala Italiei după Euro

15 martie 2016, 12:02

FOTBAL INTERNATIONAL

Preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, Antonio Tavecchio, a declarat, miercuri, înaintea începerii Consiliului Federal al forului, că selecţionerul Antonio Conte va părăsi “squadra azzurra” după turneul final alCampionatului European din Franţa.

“Antonio Conte mi-a comunicat că la finalul Campionatului European va părăsi postul de selecţioner. Mi-a zis că are nevoie să antreneze zilnic, să fie tot timpul pe teren. Îi mulţumesc lui Conte pentru că a redat imaginea bună a naţionalei şi pentru sacrificiile pe care le-a făcut. Este prematur să vorbim despre viitorul selecţioner”,a spus Tavecchio.

Italia face parte din grupa E la turneul final al Campionatului European, alături de reprezentativele Belgiei, Irlandei şi Suediei.

Antonio Conte, în vârstă de 46 de ani, a pregătit în cariera sa formaţiile Arezzo, FC Bari, Atalanta Bergamo, AC Siena şi Juventus Torino, iar din august 2014 este selecţionerul Italiei.

Presa italiană a anunţat, la sfârşitul lunii februarie, că Antonio Conte va prelua din vară echipa Chelsea. Formaţia din Londra s-a despărţi de portughezul Jose Mourinho la 17 decembrie 2015, acesta fiind înlocuit cu olandezul Guus Hiddink, care a anunţat că va părăsi şi el echipa la finalul actualului sezon.