Accidentul autocarului românesc din Ungaria: Eurolines pune la dispoziţie numere de telefon pentru familiile pasagerilor

0
56

accident_ungariaÎn această dimineaţă, in jurul orei 08:40, un autocar al companiei de transport Danvi Top Expeditii, inchiriat de compania Eurolines Romania, ce efectua cursa de linie regulata Hamburg-Bucuresti, a fost implicat intr-un accident rutier pe teritoriul Ungariei la o distanta de 2 km de Nadlac. In autocar se aflau 17 pasageri. In urma acestui incident niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, doar soferul aflat la volan a fost accidentat si transportat la spital. Toti pasagerii au fost deja preluati de un autocar trimis de Eurolines Romania si se afla in drum catre destinatie. Se pare ca accidentul a fost provocat din cauza a doua microbuze care stationau nesemnalizat pe banda a doua de mers, in urma unui accident survenit anterior. Soferul autocarului, pe fondul vizibilitatii scazute si a conditiilor meteo nefavorabile, a incercat sa impiedice coliziunea cu cele doua microbuze, dar nu a reusit sa evite impactul. Eurolines Romania se afla in legatura cu pasagerii si familiile acestora.
Pentru informatii suplimentare, Eurolines Romania pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai doua linii telefonice non-stop:
021-316.77.82
0733-10.27.68