Din manager general a fost numit membru în Consiliul de Administraţie / Pavel Badea, neutralizat prin avansare

1
361

„Samuraiul” a anunţat ieri că a fost înlocuit în fruntea clubului de Gheoghiţă Geolgău, care a primit funcţia de director general, cea de manager general fiindu-i rezervată lui Ilie Balaci

Pavel Badea

La CS Universitatea Craiova se pregăteşte terenul pentru instalarea lui Ilie Balaci, iar prima acţiune concretă a fost îndepărtarea lui Pavel Badea din funcţia de manager general. Însuşi „Samuraiul” şi-a făcut harakiri, el însuşi fiind cel care şi-a anunţat înlocuirea într-o conferinţă de presă, pe care a încheiat-o brusc, fără niciun fel de explicaţie, vizibil afectat de decizia luată de patroni. „Astăzi mandatul meu expiră, s-a luat decizia ca Geolgău să se ocupe de activitatea clubului, din postura de director general, dar postul de manager general rămâne vacant, pentru ca idolul meu, Ilie Balaci, să se alăture proiectului” a spus Badea. „Am fost avansat de la director sportiv în funcţia de director general, dar nu sunt manager general, aşa cum s-a spus…Bădiţă se va putea totuşi pronunţa în cadrul Consiliului de Administraţie..” a îngăimat Geolgău, oarecum stânjenit de prezenţa alături de Badea la anunţarea deciziei. Geolgău a ţinut să precizeze că Stângă va rămâne antrenor şi nu va fi înlocuit în cazul venirii lui Ilie Balaci, însă probabil că în cazul tehnicianului care a adus CSU pe primul loc se va proceda precum în cazul lui Badea. „Eu vin într-o funcţie nouă, tot din cadrul clubului, unde m-am ocupat mai mult de Centrul de copii şi juniori, de vizionarea unor meciuri de juniori şi achiziţionarea unor jucători tineri, care, credem noi, în câţiva ani vor face pasul la echipa mare. În discuţiile care le-am avut zilele trecute cu cei care au hotărât acest lucru, se va pune bază în continuare pe Centrul de copii şi juniori, se va lărgi numărul celor care vor face parte din scoutingul clubului, se va dezvolta relaţia cu presa, se va dezvolta relaţia de marketing. Lucruri care nu vin eu să le implementez, ci sunt lucruri care se schiţaseră în planul clubului când s-a pornit la drum. Ţintele sunt aceleaşi, nu schimbăm din mers obiectivele echipei“ a declarat Geolgău.

Badea: „Dacă nu apărea CSU, Mititelu nu şi-ar fi reînscris echipa”

Pavel Badea şi-a făcut un rezumat al activităţii, menţionând că iniţiativa proiectului CSU i-a aparţinut, din postura de preşedinte al Clubului Sportiv Universitatea reînfiinţând secţia de fotbal. „Am pornit proiectul pentru că Mititelu nu voia să reînscrie echipa şi nici nu ar fi făcut-o dacă noi, adică municipalitatea, Clubul Sportiv şi un investitor privat, nu am fi luat iniţiativa de a face fotbal în Craiova. Mi s-a cerut să mă ocup de proiect, să-l implementez. Am luat-o de la zero, a fost un efort intens de 6 luni, cu plusuri şi minusuri şi în care am căpătat o experienţă importantă” a spus Badea, care, teoretic, a fost avansat ca membru în Consiliul de Administraţie, dar practic a fost trecut pe linie moartă, luându-i-se puterea de decizie. „Îl lăsăm pe Badea să facă bani, el fiind om de afaceri, iar noi ne vom ocupa de fotbal. Din punctul meu de vedere este simplu, voi fi în continuare director executiv, îmi voi face meseria cum ştiu eu mai bine, cât mai profesionist” a comentat Felix Grigore, directorul executiv al clubului. Iniţial, Badea nu a avut decât sarcini administrative, de echipă ocupându-se agentul Ioan Codoban, însă acesta a fost înlocuit o dată cu demiterea lui Eric Lincar de pe banca tehnică, după etapa a 4-a.

1 COMENTARIU

  1. Din pacate, ceea ce parea un proiect fotbalistic serios intra pe un fagas normal pentru noi, oltenii. Ca la noi, cand un lucru merge bine, trebuie sa tulburam apele. Adica, Badea face o treaba foarte buna si suntem pe valul promovarii, iar cei de sus il aduc pe Balaci ca manager. E clar ca miscarea are drept scop atragerea suporterilor catre CSU. E de inteles. Dar va fi un pas inapoi care poate compromite promovarea. Oare respectabilul fotbalist Ilie Balaci nu si-a dovedit calitatile de antrenor?

Comments are closed.